1920-luvun säännöt naisille: Älä missään tapauksessa flirttaile!

1920-luvulla naisia ohjeistettiin flirttailun sekä silmäpelin vaaroista: tarkoitus oli suojella heitä muun muassa tuntemattomilta, flirttailevilta, vanhemmilta, keikarimaisilta sekä ennen kaikkea autoilevilta miehiltä.

1920-luvun alussa Washingtonissa neiti AliceReighly perusti Anti-Flirt Clubin, jonka perimmäisenä tarkoituksena oli suojella nuoria naisia, jotka olivat saaneet osakseen epämieluisaa huomiota autoilla ohitse viilettäviltä tai kadulla vastaantulevilta miehiltä. Klubin oli pääpointtia suojella näitä naisia miesten heidän aiheuttamaltaan "häpeältä" nyt ja tulevaisuudessa – liian monien autoilijoiden taka-ajatukset kun eivät olleet täysin viattomat heidän tarjotessaan kyytiä naisille.

Anti-Flirt Clubin säännöt vuonna 1923:

1. Älä flirttaile. Hän, joka flirttaa kiireessä, katuu sitä joutoajallaan.

2. Älä mene flirttailevan autoilijan kyytiin – hän ei kutsu sinua kyytiin säästääkseen sinulta kävelemisen vaivan.

3. Älä käytä silmiäsi turhaan tapittamiseen ja tuijotteluun – ne luotiin arvokkaampia tarkoituksia varten.

4. Älä lähde ulos tuntemattomien miesten kanssa – he saattavat olla naimisissa ja saatat joutua otteluun, jossa revitään hiuksia toisten päästä.

5. Älä iske silmää – yhden silmän räpsäisy voi johtaa siihen, että toisesta valuu pian kyynel.

6. Älä hymyile flirttaileville tuntemattomille – säästä hymysi tuttavillesi.

7. Älä viettele kaikkia miehiä, jotka voisit saada. Flirttailemalla lukuisten kanssa voit menettää Sen Oikean.

8. Älä hullaannu lipevään, keikarimaiseen mieheen, joka pitää itseään parempana – aidon miehen himmeä kulta on arvokkaampi kuin laiskan liskon hohde.

9. Älä anna flirttailevien, vanhempien miesten taputella sinua olalle ja olla isällisen kiinnostuneita sinusta. Nämä miehet ovat yleensä niitä, jotka haluavat unohtaa olevansa isiä.

10. Älä jätä huomioimatta sinusta varmasti pitävää miestä sillä aikaa, kun flirttailet toisen kanssa. Kun palaat ensimmäisen miehen luo, voit havaita hänen kadonneen.


Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja