17-vuotias cheerleader jakoi huumeleivonnaisia koulussa – halusi voittaa himoitsemansa tittelin

1:47

Poliisi epäilee, että 17-vuotias yhdysvaltalaistyttö toi toisille opiskelijoille kannabiksella terästettyjä brownieita. Hän toivoi tällä tavalla saavansa lisää ääniä koulun juhlaan liittyvässä kuningataräänestyksessä. Poliisista kerrotaan, että tyttö ei voittanut himoitsemaansa titteliä.

Toimittajamme kävivät maistelemassa kouluruokaa. Yllä olevalta videolta näet, mitä mieltä he siitä olivat.

17-vuotiasta michiganilaista lukiota käyvää cheerleaderia syytetään siitä, että hän olisi antanut kannabista sisältäviä brownieita toisille oppilaille siinä toivossa, että nämä äänestäisivät hänet homecoming-juhlan kuningattareksi. Homecoming on yhdysvaltalaisissa kouluissa syksyisin vietettävä juhla, jossa entiset opiskelijat palaavat kouluun juhlimaan opinahjoa.

Viranomaisten mukaan rikoksesta epäillyn opiskelijan väitetään tuoneen 12 pilvellä terästettyä leivonnaista Hartfordin lukioon 26. syyskuuta.

Tapausta tutkiva Michael Prince Hartfordin poliisista kertoi WWMT-TV-kanavalle, että osa leivonnaisista annettiin jalkapallon pelaajille osana tytön kampanjaa. Yhdeksän brownieta on kateissa.

Poliisi sai vihjeen

Vanhemmille lähetetyssä kirjeessä Hartfordin koulupiiri kertoo, että poliisi otti heihin yhteyttä saatuaan nimettömän vihjeen siitä, että opiskelijat söivät huumebrownieita koulussa. Koulu varmisti asian ja kertoi, että tapausta käsitellään asianosaisten opiskelijoiden kanssa viranomaisten ja ohjeistuksien mukaan. Näin kertoo poliisipäällikkö Andrew Hubbard tiedotteessa.

Poliisista kerrotaan USA TODAY -sivustolle, että kyseinen tyttö ei voittanut himoitsemaansa titteliä.

Lähteet: Usa Today, Mashable

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja