16 kohdan lista paljastaa: Oletko jo "henkinen kolmekymppinen"?

1:17

Joku huomaa sen täyttäessään 27, joku taas 37 – joko sinä olet poistunut nuoruudesta? Bright Side -sivusto listasi asiat, joista "henkinen kolmekymppinen" ei enää välitä.

 1. Sinusta ylläoleva video on hauska, koska – apua – tiedät olevasi aikuinen!
 2. Näet kassalla lehden ja huomaat yhtäkkiä, ettet enää tunne kannessa olevaa nuorisotähteä. Etkä oikeastaan välitäkään tuntea.
 3. Et enää juoruile julkkiksista tai idoleistasi. Juoruilet parhaista kahvimerkeistä tai kahviloista.
 4. Olit kerran innoissasi kodinkoneesta, vaikka nuoremman minäsi mielestä sellainen olisi ollut tylsää ja noloa.
 5. Valitset usein lämpimät vaatteet tyylikkäiden sijaan.
 6. Muistelet lähinnä huvittuneena sitä, miten koulukaverisi olettivat, että sinusta tulee lakimies – olethan juuri lakimiestyyppiä! Jokaiselle oli varattuna niin tiukka laatikko, johon piti ahtautua, vaikkei kukaan oikeastaan edes tiennyt, mitä haluaa elämältä.
 7. Kuulit tutkimuksesta, jonka mukaan teini-ikä jatkuu nykyisin 24 ikävuoteen saakka. Uskot tutkimukseen: olet paljon rennompi, hupsumpi ja jotenkin nuorempi kuin ennen. Aiemmin olit niin huolissasi kaikista pikkuasioista!
 8. Oletko joskus hävennyt ihastuksen kohdettasi? Henkinen kolmekymppinen ei häpeä! Sinua ei kiinnosta, mitä muut seurustelukumppanistasi ajattelevat – eiväthän he seurustele tämän kanssa.
 9. Huomaat, että olet lihonut kilon, eikä se kiinnosta sinua lainkaan.
 10. Tunnet olevasi henkisesti mummo.
 11. Ennen roikuit ravintolassa aamukolmeen. Nyt roikut sohvannurkassa yhteentoista, uuvahdat ja menet nukkumaan. Jos taas vietit nuoruutesi ankarien vanhempien sohvannurkassa nyhjäten, roikut nyt klubilla yöhön asti. Ihana vapaus!
 12. Mielenkiinnonkohteesi ovat muuttuneet: aiemmin supertärkeä onkin nyt vain melko tärkeää. Huomaat yllättäen, ettet esimerkiksi ole roikkunut sosiaalisessa mediassa hetkeen.
 13. Olet kuullut hittisovelluksista, muttet jaksa ladata niitä, koska Facebook Messenger tai muu vastaava sovellus riittää sinulle hyvin. Ymmärrät, että tätä voitaisiin pitää "kalkkismaisena käytöksenä".
 14. Et enää stressaa Sen Oikean löytämisestä. Elämässä voi olla muutakin sisältöä kuin rakkauden perässä juokseminen!
 15. Angelina Jolien viimeisin kuva punaiselta matolta? Et kiinnostu. Suosikkikeksisi ovat tarjouksessa? Nyt kiinnostaa – äkkiä kauppaan hamstraamaan!
 16. Alat viimein tajuta, ettei sillä, mitä mieltä joku sinusta on, ole mitään väliä.

Lue myös

  Uusimmat

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja