15-vuotias huippulupaus menehtyi traagisesti – pudotti puhelimensa kylpyammeeseen ja sai sähköiskun

Vastikään Venäjän mestaruuden pankrationissa voittanut 15-vuotias urheilijalupaus löydettiin menehtyneenä kylpyammeesta. Hänen uskotaan saaneen sähköisku, kun latauksessa ollut puhelin olisi pudonnut veteen, kertoo Sportbladet.

Hän voitti kaksi kuukautta sitten maansa mestaruuden antiikin Kreikan kamppailulajissa pankrationissa, joka on sekoitus tappelemista ja nyrkkeilyä. Se on MMA:n vanhempi versio. Hänet oltiin vasta nimetty mukaan Venäjän maajoukkueeseen.

Venäläisurheilija löydettiin sunnuntaina perheensä kotoa kylpyammeesta. Hänellä oli kylpiessään puhelin vieressä latauksessa. Puhelin oli pudonnut veteen, joka olisi aiheuttanut sähköiskun.

– Hän ei ole enää meidän kanssamme. Sydämemme ovat särkyneet. On niin hiljaista tyhjää ilman häntä, tytön isosisko sanoi venäläislehti Komsomolskaya Pravdalle.

Tytön ystävät kuvailevat häntä sosiaaliseksi, kiltiksi ja pidetyksi. 

– Hän oli mahtava persoona, paras ja eniten rakastettu. Hän unelmoi aina menestyksekkään urheilijan urasta. Halusimme muuttaa hänen kanssaan toiseen kaupunkiin ja nauttia elämästä siellä, kaikki rakastivat häntä, eräs ystävistä sanoo.

Myös maan lajiliitto muisti tiedotteella menehtynyttä mestariaan. 

– Kauhea onnettomuus on vienyt mestarimme, ystävämme ja oppilaamme hengen, tiedotteessa luki.

Irkutskin yliopiston sähköalan koulutusvastaava Juri Agrafonov sanoo, että onnettomuus olisi ollut vältettävissä. 

– Vesi johtaa sähköä erittäin hyvin, ja siksi se tapahtui niin nopeasti puhelimen pudottua veteen. Jos puhelin ei olisi ollut kiinni latausjohdossa, ei tragediaa todennäköisesti olisi koskaan tapahtunut, Agrafonova kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat