14-vuotias katosi vuorella, jossa lämpötila laski öisin nollaan – katso koskettava hetki, kun poika löytyi kolmantena etsintäpäivänä: "En voi kuvitella, mitä hän on käynyt läpi"

Uskomaton selviytymistarina: 14-vuotias katosi vuorella, jossa lämpötila laski öisin lähes nollaan – muutaman päivän jälkeen poika löytyi kunnossa:"En voi kuvitella, mitä kaikkea hän on käynyt läpi" 0:45
Katso videolta koskettava hetki, kun poika pääsi viimeinkin turvaan.

Australialainen 14-vuotias William Callaghan katosi vuorella kesken patikointiretken. Kahden yön jälkeen poika löytyi lopulta elossa, kertoo muun muassa BBC.

Callaghan oli perheensä kanssa patikoimassa Mount Disappointmentilla Australiassa, kun hän yllättäen katosi. Pojalla on autismin muoto, joka estää häntä puhumasta. Perhe pelkäsikin, että puhumattomuus voi vaikeuttaa etsintöjä.

Alueen lämpötilat tippuivat yöaikaan lähes nollaan asteeseen. Vielä ei myöskään tiedetä, saiko poika luonnossa ollessaan ruokaa, vettä tai suojaa.

Juttu jatkuu kuvien jälkeen.

Kolmantena etsintäpäivänä poika löytyi loppujen lopuksi suhteellisen hyvässä kunnossa. 

– En voi kuvitella, mitä kaikkea hän on tuntenut ja käynyt läpi. Olen vain niin kiitollinen ja helpottunut, kommentoi pojan äiti.

Callaghan on viety sairaalaan tarkkailtavaksi.

– Hän on valpas, lämmin, syö ja juo ja itse asiassa pyysi ruokaa McDonald’sista, tiedotti poliisi Christine Lalor.

Lue myös:

    Uusimmat