12-vuotiaat kaksoset Eino ja Aapeli ovat saavuttaneet suursuosion – tällaista heidän elämänsä on musiikkiuran ulkopuolella

Kaksospojat arvostavat sitä, että heidän koulukaverinsa pitävät heitä normaaleina kavereina, jotka harrastavat musiikkia. 

Turkulaiskaksoset Eino ja Aapeli nousivat suosioon kolme vuotta sitten, kun he tekivät debyyttiesiintymisensä Robinin Hula Hula -kappaleen musiikkivideolla. 

Vain muutamassa vuodessa sympaattinen kaksikko on noussut suursuosioon, heidän esikoislevynsä ilmestyi tämän vuoden syyskuussa. 

Kaksikko esiintyi Kummit Live: Joulumielelle -konsertissa. Veljeksille auttaminen on tärkeä asia, myös arkielämässä. 

– Se on lähellä sydäntä, että muille tulee hyvä mieli, Aapeli toteaa. 

– Aina jos tarvii apua, niin kyllä yleensä autetaan. Meitä kaikkia pitäisi kohdella samalla tavalla, Eino jatkaa. 

Musiikkiurastaan huolimatta kaksikko elää sangen tavallista 12-vuotiaan lapsen elämää. Poikien luokkakaverit ovat myös hyvin iloisia heidän urastaan. 

– He tietävät, että me tehdään musiikkia ja se on heille ihan fine. Ne pitää meitä aivan tavallisina kavereina. Jotkut pelaa jalkapalloa, meidän harrastuksena on musiikki. He hyväksyvät meidät normaali kaverina ja se on siistiä, Eino kertoo. 

Kuinka usein Eino ja Aapeli sekoitetaan keskenään? Minkälaisia jäyniä he ovat keksineet?  Entä minkälaista on kaksikon elämä musiikkuran ulkopuolella? Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja