12-vuotiaan Wesin syöpähoidot lopetettiin – perheelle upea yllätys pelifirmalta: "Hän ajoi neljä tuntia tuodakseen tämän"

Kun 12-vuotiaan Wesin syöpähoidot päätettiin lopettaa, hän tajusi, ettei koskaan ehtisi pelata suuresti odottamaansa tietokonepeliä. Peliä julkaiseva Bethesda päätti lahjoittaa perheelle peliaikaa.

Näin keksitään uusi rahapeli! RAY:n pelituottaja Ilkka Vallo kertoo, miten syntyy idea uuteen peliin.

12-vuotias Wes on sairastanut syöpää jo vuosia. Amerikkalaispoika sairastui jo 5-vuotiaana. Nyt hoidot on päätetty lopettaa.

– Tieto tuhosi meidät kaikilla mahdollisilla tavoilla. Kerroimme Wesille ja ensin hän vain itki, ei, ei, ei. Se oli kamalin asia, joka minun on koskaan täytynyt tehdä, perheenjäsen kertoo Wesin Facebook-ryhmässä.

Wes tajusi, ettei luultavasti ehtisi koskaan pelata Fallout 76 -peliä

Lopulta Wes kuitenkin kertoi perheelleen, ettei pelkää enää. Hänellä ei ole kipuja, ja perheen mukaan poika jopa vitsailee entiseen tapaansa.

Yhdestä asiasta Wes kuitenkin on surullinen, kertoo Eurogamer.net.

Pian hoitojen loppumisen jälkeen Wes tajusi, ettei luultavasti ehtisi koskaan pelata Fallout 76 -peliä, joka ilmestyy marraskuussa 2018. Wes puhui aiheesta usein perheelleen.

Bethesda antoi mahdollisuuden testata Falloutia ennen julkaisupäivää

Peliä julkaiseva Bethesda päätti antaa perheelle mahdollisuuden pelata Falloutia ennen sen julkaisupäivää. Perhe otti vastaan vieraan Bethesdalta kotonaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Matt Grandstaff ajoi neljä tuntia Marylandista kotiimme tuodakseen tämän yllätyksen omin käsin. Hän vietti päivän kodissamme katsellen Wesin pelaamista, hän oli maailman ensimmäinen peliä pelannut ihminen peliteollisuuden työntekijöiden lisäksi, Wesin vanhemmat kertoivat Facebookissa.

Wes ei saanut pitää peliä, mutta Bethesda lahjoitti hänelle pelikypärän, joka tulee julkaistun pelin mukana marraskuussa.

Lähde: Eurogamer.net, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja