10 merkkiä siitä, että olet sairaanhoitajan lapsi

Shelly Lopez Grayn perheestä löytyy useita sairaanhoitajia. Myös Grayn oma äiti työskentelee tässä ammatissa. Siksi Gray tietääkin, millaista on kasvaa sairaanhoitajan valvovan silmän alla. Tunnistatko itsesi tai omat sukulaisesi tästä listasta?

 1. Pääsi pitää olla kainalossa, jotta pääsisit sairaalaan. Pienet vammat ja ongelmat hoidetaan kotona. Toisaalta oma sairaanhoitajasi voi olla niin tarkka voinnistasi, ettei edes pieni särky pääse livahtamaan hänen haukankatseensa ohi!
 2. Ruokapöytäkeskustelut ovat graafisia. Kun kysyt sairaanhoitajalta, millainen hänen työpäivänsä oli, saat oudon, hauskan ja groteskin kuvauksen verestä ja suolenpätkistä.
 3. Hän on huolissaan siitä, että tartuttaa sinuun jonkin pöpön. Pesette käsiänne uskonnollisesti koko ajan , koska "töissä liikkuu noroa". Sairaanhoitaja ei kuitenkaan jostain kumman syystä ole koskaan huolissaan itsestään, vaikka viettää kymmenen tuntia päivässä köhivien potilaiden keskellä.
 4. Mitä tahansa lääkettä, laastaria tai terveysmittaria tarvitsetkin, kodistanne löytyy sellainen. Päänsärky? Tässä pilleri. Paha olo? Tässä toinen pilleri. Yskä? Ei hätää...
 5. Hän on aina töissä, ja tietää jo nyt, ettei ole vapaalla kolmen viikon päästä lauantaina.
 6. Itse asiassa hän on töissä huomenna kello kolmelta aamulla.
 7. Vuorojen vaihtaminen on perheessänne jo vitsi: se on kuin viikoittainen lotto, johon oman, rakkaan sairaanhoitajasi työkaverit on otettu mukaan. Kuka hoitaa tänään minkäkin vuoron, jotta se-ja-se pääsee lapsensa syntymäpäiville?
 8. Teillä ei puhuta "kakasta", vaan "ulosteesta".
 9. Hän on kaikkien muidenkin sairaanhoitaja. Naapurit, kaverit ja sukulaiset soittelevat jatkuvasti kertoakseen erilaisista paiseista ja ihottumista, johon sairaanhoitajavanhempasi etsii ratkaisua. Ilmaiseksi, tietenkin.
 10. Ei ole tilannetta, jossa hän hämmentyisi. Vaikka saisit päähäsi Niagaran lailla verta vuotavan haavan, sairaanhoitaja ei hämmenny; töissä hän on nähnyt tuhat kertaa pahempia asioita.

***

6:10

Lue myös

  Uusimmat

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja