14 asiaa, joita jokainen meistä on joskus tehnyt huomaamattaan

Oletko koskaan heittänyt ruokapakkausta roskiin vain hakeaksesi sen takaisin hetken kuluttua, koska unohdit jo, pitikö uuni lämmittää 220 vai 250 asteeseen? Tunnistat itsesi varmasti tästä listasta!

Videon asiat kertovat, että olet jonkun vanhempi!

Twentytwowords.com listasi 14 asiaa, jotka jokainen on joskus tehnyt huomaamattaan. Tunnistatko itsesi?

Montako kohtaa tunnistat omasta elämästäsi?

 1. Sinulla on kaksi työtehtävää: toinen on tärkeämpi, toinen on hauskempi. Arvaa, kumman teet ensin? No, tietysti hauskemman! Onko siinä mitään järkeä? No, ei!
 2. Aiot tehdä kesken jääneen tehtävän, läksyn tai työhomman kello 8.00. Katsot kuitenkin kelloa vasta 8.04 ja ajattelet "voi hitsit, nyt on liian myöhäistä, parempi odottaa kello yhdeksään". Mitään syytä tälle ei ole.
 3. Kun elokuvateatterin kankaalla lukee "laita puhelimesi äänettömälle", tarkistat puhelimesi, vaikka tiedät, että panit sen äänettömälle jo vartti sitten.
 4. Tiedät, että ehdit töihin kiirehtimättä, jos heräät heti herätyskellon soidessa. Et silti koskaan herää, koska kuuden minuutin lisäuni tuntuu aamuisin niin kovin tärkeältä – vaikka se ei oikeasti edes virkistä.
 5. Olet herännyt paniikissa 35 minuuttia ennen kuin herätyskellosi soi, koska koet, että olet jo nukkunut ihan liikaa – tai ainakin tarpeeksi.
 6. Luet kokkausohjeen ruokapakkauksesta ja heität sen sitten pahvinkeräykseen. Puoli minuuttia myöhemmin haet pakkauksen takaisin, koska unohdit jo, pitikö uuni lämmittää 220 vai 250 asteeseen.
 7. Ruokasi on kuumaa, mutta et ole vielä avannut suosikkiohjelmasi uutta jaksoa tietokoneelta. Annat siis ruokasi jäähtyä, koska et voi syödä ennen kuin jakso on valmis katsottavaksi.
 8. Kaupassa joku katsoo juuri sitä tuotetta, jota olet tullut hakemaan. Et kuitenkaan sano "anteeksi" ja ota tuotetta; sen sijaan menet hyllyn tukkineen henkilön viereen seisomaan ja teeskentelet olevasi hyvin kiinnostunut hoitoainepulloista, kunnes henkilö poistuu ja pääset hyllylle yksin.
 9. Haluaisit ohittaa edessäsi kävelevän henkilön, joka kävelee melkein samaa tahtia kuin sinä. Yrität ohittaa, mutta koska vauhtinne on melkein sama, jäätkin vahingossa hänen vierelleen kävelemään. Tunnet olosi typeräksi, vaikka mitään syytä ei oikeastaan ole.
 10. Nettipankkisi vaatii sinua vahvistamaan tekemäsi muutoksen koodilla, joka on saamassasi tekstiviestissä. Kun saat tekstiviestin, innostut: "voi pojat, keltähän tämä viesti on?"
 11. Olet miettinyt, arvosteleeko kaupan kassa ostoksiasi. Olet melko varma, ettei hän tee niin, mutta höpötät silti suureen ääneen juhlista ja vierasmäärästä, jotta hän ei luulisi, että ostit kaksi pussia sipsejä vain itsellesi.
 12. Voit istua sohvalla television edessä liikkumatta koko illan, mutta jos äitisi soittaa, alat kiireellä hoidella kotitöitä puhuessasi samalla.
 13. Olet kokenut paniikin tunteen, joka syntyy, kun koulutoverisi kaivaa kokeen aikana penaalistaan viivoittimen etkä sinä tiedä, mihin tehtävään sitä käytetään – ja miksi.
 14. Kykenet listaamaan kymmenen superhyvää kappaletta, kirjaa tai elokuvaa, kunhan kukaan ei kysy "mikä on suosikkikappaleesi/elokuvasi/kirjasi". Kysymyksen kuullessasi mielesi unohtaa kaiken, paitsi Lou Began kappaleen Mambo no.5.

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja