11-vuotias poika oli sokeutua kesken kalastusreissun – reagoi tilanteeseen tavalla, joka veti isän lähes sanattomaksi

Pyydä ja päästä -kalastus jakaa mielipiteitä 0:31
Pyydä ja päästä -kalastus jakaa mielipiteitä – mitä mieltä sinä olet?

Manning, 11, oli sokeutua kalareissulla viime viikolla. Pojan omatoiminen ja rohkea toiminta herättävät hänen isässään ylpeyttä.  

Manning Ruff on nuoresta iästään huolimatta innokas kalamies. Hän oli viime torstaina kalastamassa yksinään kotinsa läheisyydessä sijaitsevalla järvellä.

Retki päättyi kuitenkin ikävästi. Sen sijaan, että poika olisi saanut ison vonkaleen järvestä, hänen koukkuunsa tarttui jotain aivan muuta, uutisoi brittiläissivusto Fox News.

Epäonni siiman kanssa oli johtaa sokeutumiseen

Yksinään järvellä ollut Manning oli juuri kiinnittänyt virvelinsä koukkuun ahvenen syötiksi. Kun poika kelasi siimaa kireämmäksi heittääkseen syöttinsä järviveteen, siima yllättäen löystyi.

Samassa poika tunsi voimakasta kipua: koukku oli tarttunut poikaa posken ja silmän väliin ikävän näköisesti. Oli vain joistain milleistä kiinni, ettei terävä koukku olisi puhkaissut alakouluikäisen silmään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kalareissu päätyi sairaalaan

Manning hyppäsi pyörän selkään ja polkaisi kotiin koukku edelleen alaluomessa roikkuen.

– Hän sanoi rauhallisesti: ’Isä, koukku tarttui silmääni’, pojan isä Daniel Ruff muistelee.

Tämänkaltaisen vahingon jälkeen isompi mieskin saattaisi säikähtää ja joutua jopa paniikkiin. Näin ei ollut Manningin kohdalla: hänen ällistyttävän rauhallinen olemus jatkui vielä ensiavussakin.

– Kun saavuimme ensiapuun, henkilökunta sanoi antavansa pojalle kipulääkettä. Hän sanoi, että ei kiitos, ottakaa se vain pois, Daniel kertaa poikansa suhtautumista tilanteeseen.

Tarinalle löytyi opetus

Pojan rohkeus ja seesteinen olemus tekivät hänen isäänsä suuren vaikutuksen. Daniel kertookin olevansa ylpeä lapsestaan, joka ei järkyttynyt tai traumatisoitunut tapahtuneesta.

Manning nimittäin suuntasi jo heti seuraavana päivänä kalaan. Tällä kertaa hän oli kuitenkin kaukaa viisas ja suojasi kasvonsa aurinkolaseilla.

– Tarinan opetus: aurinkolasit ja taskuveitsi ovat pakollisia välineitä kalastaessa, Daniel toteaa jälkiviisaana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Fox News, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat