Mainos

11-vuotiaana siepattu tyttö oli pariskunnan vankina 18 vuotta: Olen selvinnyt pahimmasta helvetistä

Seitsemän vuotta sitten Kaliforniassa sattui pieni ihme. Valtavan mediahuomion Yhdysvalloissa aikoinaan saaneen Jaycee Dugardin katoaminen selvisi. 18 vuotta kidnapattuna ollut Dugard vapautui lastensa kanssa kidnappaajiensa kynsistä. Nyt hän on kirjoittanut kirjan kokemuksistaan, joka julkistetaan heinäkuun 12. päivä.

People-lehden mukaan 11-vuotiaana kidnapattu Dugard kertoo selvinneensä pahimman yli. Seitsemän vuotta vapaana ollut, nyt 36-vuotias Dugard kertoo keskittyvänsä nykyiseen elämäänsä, eikä murehdi menneitä ja 18 vuotta kestänyttä kidnappausaikaansa.

– Tuntuu hyvältä huomata, että selviän mistä tahansa. Olen käynyt läpi pahimman luokan helvetin. Selvisin siitä.

Dugard synnytti vankeutensa aikana kaksi lasta. Hän kertoo nauttivansa elämässään nyt tyttäriensä seurasta, hevosistaan sekä lukemisesta.

– Olenko miettinyt minkälaista elämäni olisi ollut, jos Phillip ja Nancy Garrido eivät olisi kidnapanneet minua? Tietysti olen, Dugard sanoo. 

Dugard kuitenkin jatkaa, että hän on päässyt tapahtumien yli.

– Olen rakentanut elämäni uudelleen. Hetki hetkeltä, päivä päivältä.

Jaycee Dugard siepattiin vuonna 1991 kotinsa lähistöllä Kaliforniassa. Hän oli kidnappaajiensa vankina kaikkiaan 18 vuotta. Vankeusaikansa hän synnytti kidnappaajalleen Phillip Garridolle kaksi lasta. Garridot pitivät Dugardia ja lapsia piilossa kotitalonsa takapihalla telttojen ja vajojen suojissa. Pariskunta jäi lopulta kiinni elokuussa 2009.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.