Mainos

11 minuuttia eroa – kaksosvauvat syntyivät eri vuosina

Yhdysvaltalaisveljesten syntymästä tullaan kertomaan tarinaa vielä pitkään. Vaikka lapset ovat kaksosia, heillä on eri syntymävuosi. 

Uudenvuodenyönä Glendalen kaupungissa Yhdysvalloissa koettiin ainutlaatuinen hetki, kun Shayn veljekset syntyivät maailmaan. Toinen veljeksistä syntyi ensimmäinen tammikuuta vain minuuttia yli puolenyön. Hänen isoveljensä syntyi maailmaan yksitoista minuuttia aikaisemmin, kello 23.50 edellisvuoden puolella.

Vaikka 35. raskausviikolla ollut äiti oli saapunut sairaalaan jo kuutta tuntia aikaisemmin, lapset päättivät saapua maailmaan sopivasti juuri vuodenvaihteeksi. Tilauksesta, kuten heidän isänsä totesi. 

Kaksospojat eivät ainoita vuodenvaihteen ihmelapsia

Tuoreilla vanhemmilla on poikien lisäksi kaksi lasta, 4- ja 13-vuotiaat tyttäret. Isän mukaan kaksospojat tuovat perheeseen kaivattua vaihtelua.

– On mukava saada kaksi poikaa, tervetullutta testosteronia perheeseemme, isä Brandon toteaa.

– Mikä tapa sanoa hyvää uutta vuotta, ylpeä isä hehkuttaa.

Sawyer painoi syntyessään 2,5 kiloa, Everett puolestaan 2,2 kiloa. Vaikka Sawyer on painavampi, Everett on puolestaan pidempi ja äidin mukaan myös energisempi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Näiden kaksospoikien lisäksi samanlainen uudenvuoden ihme koettiin myös San Diegossa, jossa kaksostytöt jakavat poikien kanssa saman kohtalon. Toinen lapsista syntyi kello 23.56 joulukuun puolella, kun toinen tytöistä odotti puolestaan syntymäänsä seuraavan vuoden puolelle. 

***

0:40

Lähteet: USAToday, CBSNews 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.