11 asiaa, jotka tekevät sinusta mahtavan sängyssä

Mitkä tekijät saavat seksikumppanisi himoitsemaan lisää yhteisiä öitä? Tarkista Women's Healthin tekemästä listauksesta!

Vaikka toisin voisi luulla, et tarvitse tietotaitoa 52 eri asennosta tai aikuisviihdetaustaa ollaksesi naurettavan hyvä sängyssä. Sen sijaan, todellinen taito vaatii hieman hienovaraisempia ja realistisempia tekijöitä – jotka saatat jo omatakin! Ja jos et, niin nyt opettelemaan.

Jos nämä 11 asiaa ovat hallussa, olet taatusti järisyttävän hyvä petipuuhissa:

1. Et tuomitse

Olipa kyse siitä, että annat kumppanisi kertoa fantasioitaan tai siitä, että tiedostat omasi, avoimuus erilaisille haluille ja kiihottaville tekijöille on tärkeää, kertoo seksiterapeutti Ian Kerner, She Comes First -kirjan kirjoittaja. Se ei tarkoita, että kaikkea pitää toteuttaa, mutta kuuntele tarkoin omia ja kumppanisi fantasioita. 

2. Olet kekseliäs

Toinen näkee sohvan käsinojan, toinen hyvän lavasteen takaapäin-asentoon. Toinen näkee rintaliivit, toinen välineen sidontaleikkeihin. Hyvä rakastaja on luova ja etsii uusia tapoja piristää parisuhdetta, kertoo seksi- ja suhdeterapeutti Pepper Schwartz, The Normal Bar: The Surprising Secrets of Happy Couples -opuksen kirjoittaja.

3. Ajattelet seksiä – paljon

Etkä vain silloin, kun olet jo puuhissa tai silloin, kun näet sen laittoman kuuman tyypin salillasi. Kiinnitä huomiota sensuelleihin ajatuksiisi tai hetkiin, kun huomaat sattumalta olevasi kiihottunut. Äläkä heti tyrmää noita ajatuksia tai tuntemuksia, vaan anna itsellesi lupa niihin.

4. Pystyt laittamaan toisen tarpeet omiesi edelle

Myötätunto elämän jokaisella osa-alueella on tärkeää, mutta myötätunto makuuhuoneessa voi tehdä sinusta järjettömän hyvän seksikumppanin. Ei sinun tarvitse aina laittaa toisen ihmisen tarpeita omiesi edelle – sinunkin orgasmeillasi on merkitystä –, mutta joskus voi olla todella kuuma idea keskittyä kumppanin tyydyttämiseen.

– Ehkä aamulla, kun poikaystävä tyypillisesti haluaa seksiä, ehdottaa Kerner naisille.

Tai voit kokeilla asentoa, jota kumppanisi rakastaa tai antaa suuseksiä muutenkin kuin esileikkinä. Kohtele kumppaniasi kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan. Hän ei unohda näitä anteliaita eleitä.

5. Kokeilet (melkein) mitä tahansa kerran

– On vaikea olla hyvä sängyssä, jos teet vain, mitä osaat, etkä mitään muuta, sanoo Scwartz.

Schwartz ehdottaakin, että "se voisi olla hauskaa" - ja "miksipä ei?" -ajatukset kannattavat. Tietysti kumppanisi haluaa kolmenkimppaa, ja on täysin oikeutettua sanoa siihen ei. Mutta mitä tulee uusiin kikkoihin, vinkkeihin ja tekniikoihin, kannattaa antaa niille mahdollisuus.

6. Nautit sooloseksistä

Se, joka on sinut kehonsa kanssa, ja tietää, mikä tuntuu hyvältä, on parempi rakastaja ja nauttii enemmän seksistä. Naiset saattavat unohtaa, miten hauskaa ja nautinnollista sooloseksi voi olla – etenkin, jos he ovat suhteessa. Jotkut saattavat luulla, että masturbaation vuoksi itse seksi ei kiinnostaisi yhtä paljon, vaikka juuri päinvastainen on totta. 

7. Et ole vaivaantunut kehossasi

Ajattele parasta seksiä, jota olet harrastanut. On luultavaa, että kumppanisi oli intohimoinen, innoissaan ja suorastaan uhkui viehätysvoimaa. Hän tuskin oli huolissaan vartalostaan tai varmisteli, että valot olivat poissa tai valitti vatsamakkaroistaan. Itsevarmuus kun on seksikkäin valttikortti, jonka voit omata.

8. Tiedät, milloin voi olla äänekäs ja vähän hullukin

Se, että pystyt rentoutumaan ja olla sensuroimatta itseäsi on mahtavaa. On aina seksikästä, jos et ole niin varuillasi. The Normal Bar -opusta varten tekemässään tutkimuksessa Scwartz sai kuulla, että miehet todella toivovat, että heidän seksikumppaninsa pitää ääntä sängyssä.

– Miehet eivät ole aina varmoja, mitä naiset haluavat, ja nauttivatko he, jos he eivät anna mitään ohjeita. He haluavat käyttää ääniä ohjeistuksena.

Ääntely voi olla mitä tahansa hyvin ajoitetun voihkimisen tai sanojen ja lauseiden väliltä – "kovempaa", "hitaampaa" tai "juuri noin" ovat käypiä esimerkkejä.

9. Olet spontaani

Women's Healthin kyselyn mukaan miesten mielestä erityisen kuumaa on se, kun nainen ottaa ohjat käsiinsä ja tekee jotain yllättävää tai spontaania. Miehen herättäminen suuseksillä tai sängyssä alusvaatteisillaan odottaminen tekevät vaikutuksen sisältämänsä yllätyselementin vuoksi.

10. Olet fyysisesti hyvässä kunnossa

Tutkijat tietävät, että se, että mies on fyysisesti aktiivinen ja hyvässä kunnossa kiihottaa naisia, mutta se voi tehdä hänestä myös sängyssä paremman. Liikunta saa libidon liekkeihin ja parantaa kestävyyttä itsevarmuudesta puhumattakaan.

11. Osaat nauraa itsellesi

Seksin pitäisi olla hauskaa, joten sellainen ihminen, joka löytää hauskuutta ja huumoria joka tilanteesta, on yksinkertaisesti hyvä sängyssä.

– Et ehkä muista vahvinta orgasmiasi, mutta muistat sen kerran, kun putosit sängystä, koska olit niin innoissasi, ettet tajunnut olevasi reunalla, kiteyttää seksiasiantuntija LoganLevkoff.

Outoja ääniä ja epäonnistuneita asentoja – kaikkea tapahtuu, mutta jos voit nauttia olostasi kaikesta huolimatta, olet jokaisen unelmakumppani mitä petipuuhiin tulee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja