Mainos

10-vuotias tyttö kuoli äkillisesti: Kuukausia myöhemmin äiti sai odottamatonta postia

Äiti sai yllättävää postia edesmenneeltä tyttäreltään.

Vuosi sitten kesäkuussa Delaney Riley ja hänen paras ystävänsä Abigail, täyttivät lasipullon kirjein ja kuvin ja pudottivat pullon mereen.

Tytöt kuvittelivat pullon tekevän pitkän matkan, kunnes päätyisi johonkin eksoottiseen paikkaan. Sen sijaan kaksi lähes samanikäistä tyttöä löysi pullon kuukausia myöhemmin aivan lähtöpaikan lähettyviltä.

Koska pullon sisällä olevaan viestiin oli jätetty lähettäjien puhelinnumero, sai Abigailin äiti Debbie Watson myöhemmin odottamattoman soiton kahdelta nuorelta tytöltä.

Yllätys oli suuri, mutta pienen Delaney-tytön perheelle yllätys oli aivan erityinen.

Nerokas ja luova 10-vuotias Delaney nimittäin menehtyi yllättäen viime vuoden syyskuussa sydänvian vuoksi – muutama kuukausi pullopostin lähettämisen jälkeen.

Delaneyn äiti Chrissy Horning kuvaili koskettavasti menehtyneen tyttärensä kirjoittaman kirjeen löytymistä muistutuksena rakkaalta lapseltaan.

– Kirje oli osoitus siitä, kuinka innoissaan hän oli elämästä. Se oli kokonaisen sivun pituinen ja Delaneyn kirjoitustyylille uskollinen. Hänellä oli paljon haaveita ja hän halusi isona arkkitehdiksi. Hän oli hyvin älykäs pieni tyttö, äiti kuvaili.

Äidin mukaan menehtyneen tyttären kirjeen ilmestyminen kuukausia tyttären kuoleman jälkeen oli muistutus siitä, ettei Delaney koskaan jättäisi surevia perheenjäseniään täysin.

– Hän on aina kanssamme ja katsoo peräämme. Me todella tarvitsemme tätä muistutusta häneltä, Chrissy kertoi.

Lähde: Fox8.com

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.