10 miljoonan euron jättipotin tuonut rivi pelattiin tällä legendaarisella kioskilla – tytär herätti pian eläköityvän Hillevin yöunilta ilouutiseen: "Tuntuihan se uskomattomalta"

Hietalan kioskin yrittäjä iloitsee lottovoitosta 0:20

Loton 10 miljoonan euron pääosuma pelattiin Hietalan Kioskissa Lapualla Etelä-Pohjanmaalla. Kioskin omistaja Hillevi Hietalan tieto tavoitti yön kynnyksellä, kun hän oli jo ummistanut silmänsä. 

Vuodesta 1984 Hietalan kioskia pyörittänyt Hillevi Hietala nauraa hyväntuulisena kertoessaan viime yön unettomista hetkistä. 

– Olin nukkumassa, ja klo 23 aikoihin tytär tuli kertomaan. Tuntuihan se uskomattomalta, hämmennyksissä olin. 

Ilo on jatkunut tänään kioskin puolella. Hillevi kertoo, että jo ennen varsinaista aukioloaikaa paikalle oli kerääntynyt onnittelijoita. 

– Kaikki ovat iloisia, vaikka vielä ei tiedetä, osuiko myös voitto Lapualle. 

Myös kesken haastattelun asiakas huikkaa onnea pitkän linjan yrittäjälle. Hillevin mielessä on käynyt, osuikohan voitto tutulle. Hänen mukaansa vuosien, vuosikymmenien varrella on muodostunut hyviä asiakassuhteita. 

Hietalan Kioski on ollut saman perheen omistuksessa 50 vuotta, Hillevi kertoo. 35 vuotta sitten, vuonna 1984, se siirtyi Hillevin ja hänen 1,5 vuotta sitten edesmenneen puolisonsa omistukseen. 

Eilisiltaista lottovoittoa pian eläköitymistä suunnitteleva Hillevi kuvaa kioskiuran "loppuhuipentumaksi".

Illalla hänen mieleensä hiipi myös kaunis ajatus, kuinka "tämä meidän iloinen aika" olisi ollut hieno jakaa edesmenneen aviomiehen kanssa. 

– Voi kun olisit saanut tämän vielä kokea, Hillevi pohtii. 

Tähän mennessä Suomessa on jaettu vain yksi 10 miljoonan euron lottovoitto, joka on mennyt yhdelle nettipelaajalle Kempeleessä, kertoo Veikkaus

Lue myös:

    Uusimmat