Lapuan 10 miljoonan euron lottovoittaja liittyy pieneen kerhoon – ennen eilisiltaa vastaavan summan voittaneita vain yksi, joka on Veikkauksen mukaan mysteeri

Eilisiltana 10 miljoonaa euroa lotossa voittanut pelaaja on Suomessa vasta toinen vastaavan euromäärän voittanut lottopelaaja. 

Niin sanottuun "kymppikerhoon" on kuulunut ennen eilisiltaista voittoa vain yksi henkilö. Ensimmäinen 10 miljoonan euron kerhoon pääsi nettipelaaja Kempeleestä viime maaliskuussa. "Kymppi" tuli silloin rivillä 2, 4, 15, 18, 22, 26 ja 32, kertoo Veikkaus. 

Veikkaus kuvaa ensimmäistä 10 miljoonan euron lottovoittajaa verkkosivuillaan "mysteeriksi", sillä voittaja ei antanut yhtiölle niin sanottua voittohaastattelua. 

MTV Uutiset kertoi maalikuussa seitsemän oikein saaneesta pariskunnasta, ja kuinka mies ei tohtinut heti herättää vielä unten mailla ollutta vaimoaan huomatessaan miljoonavoiton. Mies kertoi tapahtuneesta alun perin Veikkauksen haastattelussa. 

Lapualla puolestaan on tänään iloittu voittotositteen ostopaikassa, Hietalan Kioskilla. Kioskin omistaja Hillevi Hietala kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että kioskilla iloitaan, vaikka vielä on epäselvää, osuiko itse voitto paikkakunnalle ja tutulle asiakkaalle. 

Lue myös:

    Uusimmat