10 kommenttia, joita sinkku ei halua kuulla

"Kyllä sinä vielä löydät jonkun, älä luovuta!" Kuulostaako tutulta? Sinkut saavat usein kommentteja naimattomuudestaan riippumatta siitä, etsivätkö he seurustelukumppania itselleen. Seuraavia tökeröitä kommentteja sinkku ei ainakaan halua kuulla tuttuviltaan.

Parisuhdestatus on jokaisen henkilökohtainen asia. Moni voi silti kokea omaksi asiakseen kommentoida esimerkiksi sukulaisen tai tuttavan sinkkuutta. Jätä ainakin seuraavat kommentit sanomatta, jos et halua raivostuttaa sinkkututtavaasi.

"Mutta sinähän olet upea! Kuinka voit olla vielä sinkku?"

Joo, kyllä, tiedän olevani upea. Mutta mistä lähtien sinkku ei ole voinut olla myös upea? Ymmärrän, että lauseen on tarkoitus olla kohteliaisuus, mutta todellisuudessa se on varsin typerästi sanottu.

"Sinun täytyy vain laittaa itsesi kunnolla peliin"

Ai ihan oikeasti? Luulin, että oikea taktiikka on istua kaikki illat kotisohvalla ja tuijottaa Salkkareita. Olen sinkku, mutta se ei tee minusta myös tyhmää. Eikä sinkkuuteni sitäpaitsi tarkoita sitä, että haluaisin välttämättä ravata treffeillä.

"Sinun iässäsi minä olin jo naimisissa"

Se, miten sinä olet elänyt elämäsi, on sinun oma päätöksesi, yhtä lailla kun se, että minä olen sinkku, on minun asiani. 

"Se tapahtuu silloin, kun vähiten sitä odotat"

Mitä enemmän kuulen tätä lausetta, sitä enemmän odotan, että unelmiesi prinssi todella löytää minut juuri silloin, kun sitä vähiten odotan. Sitten pohdiskelen vessajonossa, missä Se Oikea viipyy. Elämä ei kuitenkaan mene aina niin kuin elokuvissa. 

"Sinun täytyy kokeilla nettideittailua tai Tinderiä"

No tottakai, ja kokeiltu on. Mutta kaikki eivät halua arkeensa viestitulvaa, säännöllisiä treffejä, ja miehiä, jotka eivät näytä yhtään samalta kuin profiilikuvissaan.

"En pysty kuvittelemaan, etten olisi kenenkään kanssa yhdessä"

Voin kuvailla millaista se on: istun lauantai-iltana yksin ja katson uutta Orange is the New Black-sarjan tuotantokautta, siemailen viiniä ja yritän samalla opettaa koiralleni uutta temppua. Älä edes yritä esittää, ettet olisi kateellinen.

"Sinun täytyy käydä useimmin treffeillä"

Laskeeko kukaan, kuinka usein sinä menet miehesi kanssa ulos? Ei varmastikaan, joten unohdetaan siis matematiikka. Sitä paitsi on parempi käydä yksillä ihanilla treffeillä sellaisen miehen kanssa, jonka kanssa synkkaa, kuin olla miljoonilla huonoilla treffeillä sellaisten miehien kanssa, joihin ei saa minkäänlaista yhteyttä. 

"Ehkä olet vain liian nirso"

Ei, siitä ei ole kyllä kyse. Sitä paitsi miksi haluaisin tapailla ihmistä, joka ei ole tarpeeksi hyvä minulle, joka ei kohtele minua hyvin, tai jonka kanssa en osaa kuvitella tulevaisuuttani?

"Jonain päivänä olet naimisissa, ja toivoisit olevasi vielä sinkku"

Tiedän kyllä itsekin sinkkuuteni hyvät puolet, kenenkään ei tarvitse kertoa minulle niitä. Minua ei tarvitse myöskään sääliä, jos sanot lauseen vain tuodaksesi minulle paremman mielen.

"Ihania miehiä on niin paljon! Miten voi olla, ettet ole tavannut vielä ketään?"

Ehkä en halua juuri nyt tapailla ketään, tai ehkä sinä et ole osannut esitellä minua näille salaperäisille ihanille vapaille miehille, jotka tunnet..

Lue myös:

    Uusimmat