10 kauhutarinaa häistä: Näiltä morsiamilta lähti mopo käsistä!

Häät ovat suurien tunteiden juhlia. Varsinaisena juhlapäivänä hääpari yleensä keikkuu onnensa kukkuloilla, mutta edeltäviin viikkoihin saattaa mahtua paljon stressiä ja kyyneliä. Jotkut tosin sietävät stressiä paremmin kuin toiset. Näiden morsiushirviöiden tarinat toimikoot varoittavana esimerkkinä tunteiden hallinnan merkityksestä.

Häävieraat ja ammattimaiset juhlasuunnittelijat jakoivat Reddit -sivustolla muistojaan holtittomimmista ja kontrolloivimmista kohtaamistaan morsiamista. Nämä tilitykset saavat omat pienet arjen oikut tuntumaan pieniltä.

1.

Nimimerkki Kmkpf sai todistaa kenkäkriisiä.

– Serkkuni nai idiootin. Häitä edellisenä iltana morsian tajusi harjoituksissa, että pienen morsiusneidon kengät olivat minikoossa samanlaiset kuin hänen omansa. Morsiamen hermot pettivät ja hän pakotti morsiusneidon äidin kenkäostoksille vielä iltayhdeksältä. Niin kävi, kun morsiamen kengät olivat halvasta ketjukaupasta. Valkoisten kenkien valikoima oli pieni.

2.

Nimimerkki MrsRossGellarin asiakas ei kuunnellut, kun juhlasuunnittelija varoitti tätä sateesta.

– Vihkiminen oli suunniteltu golf-kentälle ulkotiloihin. Tunti ennen tilaisuuden alkamista taivas täyttyi tummista pilvistä. Ehdotin, että vihkiminen kannattaisi siirtää sisätiloihin viereiseen häitä varten varattuun ravintolaan.

Morsian ilmoitti pitävänsä päänsä ja sanoi, että Seattlessa on aina pilviä taivaalla. Hääsuunnittelija huomautti niiden olevan kuitenkin myrskypilviä ja olisi aika kaaos, jos 200 juhlavierasta joutuisivat hakeutumaan sateensuojaan.

– Parikymmentä minuuttia ennen vihkimistä alkoi tuulla voimakkaasti. Morsian ei silti muuttanut mieltään. Juhlavieraat odottivat ravintolan puolella tilaisuuden alkua, sillä ulkona oli niin kylmä. Seremonia alkoi ja sade myös. Morsiusneitojen kenkien korot alkoivat upota nurmikkoon.

Sitten taivas repesi ja alkoi sataa kaatamalla.

– Häävieraat alkoivat paeta sisätiloihin vain viisi minuuttia vihkimisen aloittamisesta. Morsian ei ollut moksiskaan. Lopulta muusikotkin nappasivat soittimensa ja jättivät kaatosateen. Kun vihkiminen loppui, lähes kaikki vieraat odottelivat jo sisällä lämpimässä ja ukonilma oli alkanut. Morsian oli kuin uitettu koira. Hänen meikkinsä ja kampauksensa olivat pilalla.

3.

Nimimerkki Anon_479 sai todistaa morsiamen raivokohtausta.

– Viime viikonloppuna morsian marssi vuokraamaansa kappeliin minihameessa neljä tuntia ennen vihkimisen alkua. Kappelissa oli meneillään 30 ihmisen rukoushetki. Kaikki huonekalut eivät olleet silloin vielä täysin paikoillaan, joten morsian tarttui lähimmäiseen tuoliin ja paiskasi sen päin roskakoria kaikkien edessä.

4.

Nimimerkki Oneagain84 kertoi tapauksesta, jossa morsian halusi, että koko vuosi pyhitettäisiin tuttavapiirissä hänen häilleen.

– Morsian sai hermoromahduksen, koska hänen ystävänsä oli myös mennyt kihloihin ja suunnitteli järjestävänsä häänsä samana vuonna. Ilmeisesti ensimmäiseksi ehtinyt morsio oli pitänyt koko vuotta omanaan. Hän raivosi, että hänen ystävänsä aikoi naimisiin vain varastaakseen show'n. Ystävän häät eivät olleet edes samaan vuodenaikaan, vaan toiset oli suunniteltu kesäkuulle, toiset lokakuulle.

5.

Nimimerkki BuddhasMomin tuntema morsio esitti pienelle morsiusneidolleen kohtuuttoman vaatimuksen.

– Morsian vaati morsiusneitoa vetämään jalkaansa valkoiset sukkahousut, sillä pienen tytön jalat olivat hänen mielestään "liian karvaiset".

6.

Nimimerkki MorallyCorruptBae joutui kärsimään hääsuunnittelijan ominaisuudessa surkeasta toimeksiannosta.

– Eräs asiakas tilasi minut huolehtimaan häävalmisteluista kaksi viikkoa ennen määrättyä päivää. Yritin varata hänelle autokuskia loppuiltaa varten, mutta hän ei suostunut paljastamaan hääyökohdetta ja sanoi ajavansa sinne ominpäin.

Päivä ennen häitä alueelle iski tornado, joka katkoi sähkölinjoja ja puita.

– Hääpäivän aamuna sain morsiamelta puhelun aamukuudelta. Hän kertoi tarvitsevansa sittenkin illalla kyydin hotellille, joka sijaitsi tuntien ajomatkan päässä. Soitin taksifirmoille epätoivoisia puheluita ja vihdoin onnistuin löytämään limusiinin, joka suostuisi kuljettamaan tuoreen avioparin keskellä yötä viereiseen osavaltioon. Kerroin kyydin hinnan morsiamelle ja hän menetti hermonsa aivan täydellisesti.

Itse hääjuhla oli myös täynnä ongelmatilanteita. Morsian ei ollut tyytyväinen meikkiinsä, eikä kampaukseensa. Sain kuulla asiasta monta kertaa, vaikka todellisuudessa hän oli itse valinnut kyseisen stailaajan.

Kesäpäivä oli lämmin ja auringossa lämpötila nousi jopa 35 asteeseen. Koska etukäteen suunniteltu vihkipaikka oli kokonaan auringossa, suunnittelija ehdotti, että seremonia siirrettäisiin läheisen kauniin puun varjoon.

– Morsian ei suostunut ehdotukseen. Kun vieraat saapuivat, he kuitenkin valittivat paahdetta. Siirsin vihkimisen kuitenkin puun alle, jotta ihmiset pysyisivät tyytyväisinä, eivätkä läkähtyisi tunnin kestävän vihkimisen aikana.

7.

Nimimerkki VenBede sai pyynnön järjestää valehäät.

– Olin diakoni ja minulla oli valtuudet toimittaa vihkimisiä. Kokemukseni mukaan diakoneilta eivät kuitenkaan pyytäneet vihkimistä muut kuin läheiset ystävät ja perheenjäsenet. Olinkin yllättynyt, kun eräs tuntematon pariskunta otti minuun yhteyttä.

Pariskunta halusi vuokrata diakonin kirkon ja pyysi häntä vihkimään heidät. Häihin oli enää kaksi viikkoa, sillä edellinen paikka oli peruuntunut. He olisivat voineet myös vuokrata pelkän kirkon ja pyytää perhetuttuaan vihkimään heidät.

– Kun kyselin heiltä kaikenlaista, minulle tuli epämääräinen tunne pariskunnasta. Kaikki ei ollut kohdallaan. Vihdoin myös syy selvisi. Pariskunta oli eronnut toisistaan kutsujen lähettämisen jälkeen. Morsian ei ollut kuitenkaan valmis luopumaan ainutlaatuisesta "prinsessapäivästään", vaikkei hänellä ollut enää sulhasta. Pari halusi kuitenkin pitää suuret juhlansa ja varausmaksutkin oli jo maksettu.

Diakoni tiedusteli sulhaselta tämän tarkoitusperiä.

– Sulhanen kertoi, että morsiamen isä oli maksanut pitkälti häävalmistelut. Kun appi oli saanut kuulla erosta, hän oli tarjonnut sulhaselle privaattia häämatkaa vaivanpalkaksi teeskentelystä.

Ensimmäinen juhlapaikka oli kuulemma perunut varauksen, sillä he eivät halunneet olla mukana järjestämässä valehäitä. Emme halunneet mekään.

8.

Nimimerkki MrsPottsBetchin ystävä suuttui niin pahasti, että peruutti omat häänsä.

– En ole ammatiltani hääsuunnittelija, mutta ystäväni on menossa pian naimisiin. Hänellä oli suunnitelmissa valtavat häät, 8 kaasoa ja bestmania. Morsian järjesti kaasoille tapaamisen, jolloin näiden oli määrä tulla hakemaan mekkonsa. Kaksi kaasoa ei kuitenkaan päässyt juuri sinä päivänä paikalle. Morsian suuttui niin, että lähetti kaikille kaasoille ikävän tekstiviestin ja perui koko jutun. Nyt luvassa ovat pienet häät, joihin ottaa osaa hääparin lisäksi vain heidän perheensä.

9.

Nimimerkki Snailislandin kertomassa tarinassa kaikki kaatui lautaliinoihin.

– Morsian meni aivan rikki, koska hänen tilaamansa violetit lautasliinat osoittautuivat saapuessaan hieman liian sinertäviksi. Morsian vietti myös puolet polttareistaan itkien ja valittaen sen takia, ettei juhliin ollut saapunut hänen mielestään tarpeeksi osanottajia.

10.

Nimimerkki PharmacyThumbprintin tuntema morsian halusi järjestää juhlat rahallisesta ahdingostaan piittaamatta.

– Morsian sekosi raivosta saatuaan kuulla, ettei voinut maksaa hääkakkuaan maksusitoumuksella.

Lähde: Some Ecards

***

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.