10 kannattajaa hyökkäsi jalkapallon maailmanmestarin kimppuun – seuralta rajuja syytöksiä: ”Hän uhkaili lähettää ’ystävänsä’ Bandidosista”

Saksan vuoden 2014 jalkapallon maailmanmestarijoukkueessa pelannut Kevin Grosskreutz joutui kymmenen jalkapallokannattajan hyökkäyksen kohteeksi kesken ottelun.

Tappelu tapahtui Saksan alasarjojen FC Brambauerin ja Grosskreutzin farmijoukkueen VfL Kemminghausenin välisessä ottelussa. Punainen kortti johti kannattajien kuumenemiseen sivurajan tuntumassa, jossa 30-vuotias saksalainen oli seuraamassa peliä.

– Nämä henkilöt eivät pelkästään hyökänneet minun kimppuun,v aan isien, joilla oli lapset mukana. Heidän tulisi hävetä, Grosskreutz sanoi saksalaislehti Bildille.

Tilanteen aloittajasta on selviä erimielisyyksiä. FC Brambauerin puheenjohtaja Ahmet Elikalfa väittää, että Grosskreutz olisi aloittanut kaiken.

– Hän alkoi riitelemään kannattajan kanssa, jonka jälkeen uhkaili lähettää ystävänsä Bandidosista, Elikalfa kertoo.

Grosskreutz on aikaisemminkin joutunut tappeluiden keskiöön ja hän tunnustaa vaikuttaneensa vihaiseen ilmapiiriin. Hän kieltää kuitenkin uhkailleensa ketään.

– Jos huomaan, että tappelu on alkamassa, niin en ole se, joka perääntyy. Tässä tapauksessa puhumme kuitenkin kymmenestä rääpäleestä, jotka tunsivat olonsa kovaksi ja päättivät hyökätä, Grosskreutz toteaa.

Saksalainen oli vakiokasvoja Dortmundin avauskokoonpanossa vuodesta 2010 eteenpäin. Hän oli mukana Saksan MM-joukkueessa, joka voitti maailmanmestaruuden vuonna 2014. Grosskreutz ei tosin pelannut turnauksessa minuuttiakaan.

Lue myös:

    Uusimmat