Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Yrttivohvelit kasvistäytteellä

Julkaistu 03.07.2013 09:55

3.7.2013. Arjan Leivontanurkan lettutestiryhmän reseptisatoa: Kokeile turkulaisen Satu Sahavirran yrttivohveleita kasvistäytteellä.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Taikina

  • 1 pussi Myllyn Paras Lettu-ja vohvelijauhoa
  • 3 dl kivennäisvettä
  • 2 dl kermaa
  • 0,25 dl kuivattua oreganoa
  • oliiviyrttiä silputtuna

Kasvistäyte

  • 1 punasipuli
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 makea suippopaprika
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 dl tomaattipuretta
  • 1 mieto chili
  • 2 isoa tomaattia
  • ripaus mustapippuria
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

Vohvelitaikina valmistetaan pussin ohjeen mukaan. Yrttejä lisätään maun mukaan.

Kasvistäyte:

Kuullota paistinpannussa tilkassa öljyä kuutioitu punasipuli ja valkosipuli silputtuna miedolla lämmöllä. Lisää kuutioidut kesäkurpitsa, suippopaprika ja chili ja hauduta hetken aikaa. Lisää tomaattimurska ja ripaus mustapippuria, hauduta miedolla lämmöllä hetken aikaa. Lisää tomaatit kuutioituina ja anna pehmetä

Resepti: Satu Sahavirta, Turku

Lisää aiheesta:

Kaali-omenapaistos kaura-kookosmurullaSoijatäytteiset tattariohukaisetKikhernecurry riisin ja jogurtin keraPinaattimunakasMausteinen papu-kookospataHellapoliisin mozzarella-tomaattivartaat ja rucola-pestokastiketta
Suolaiset letutPäivän reseptiMyllyn ParasSuolaiset leivonnaisetLeivontaVälipalatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut
  • 26.05.202013:12
    Klassikkoreseptit

    Veriletut ja puolukkasalsa – Henri Alénin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Perunaohukaiset paistetun pekonin ja puolukoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sipuli-mätiohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Rapea raakaperunaohukainen muikunmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessa