Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Yrttimausteiset lampaankyljykset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Marinoitu liha saa jännittäviä makuja. Kyljykset voivat olla marinadissa vaikka yön yli. Kuivaa ne hyvin ennen paistamista, niin saat kyljyksiin hyvän paistopinnan.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 8 lampaan kaksoiskyljystä
  • vihreitä pakastepapuja
  • hiukan kermaa

Marinadi

  • 2 dl rypsiöljyä
  • ½ dl viinietikkaa
  • 5 dl punaviiniä
  • 2 tl valkopippurirouhetta
  • 1 tl timjamia
  • 1 rkl rosmariinia
  • 1 tl kynteliä
  • 1 sipuli siivuina
  • 1 rkl kiinalaista soijaa

Valmistusohje

1. Sekoita marinadi, laita kyljykset siihen ja pane kylmään vähintään muutamaksi tunniksi.

2. Ota liha marinadista, siivilöi marinadi ja kuivaa kyljykset. Paista ne pannulla kypsiksi. Keitä marinadia kokoon, kunnes 2/3 on jäljellä, mausta ja lisää mahdollisesti tilkka kermaa. Tarjoile vihreiden papujen kanssa.

Lisää aiheesta:

Marinoidut lampaankyljyksetSitruunamarinoidut lampaankyljyksetLammasvartaat grillissäMarinadi naudan- ja lampaanlihalleGrillivartaat porsaanfileestäMarinoidut porsaankyljykset
LampaankyljyksetKananmunatonGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lampaankyljykset
  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Lampaankyljyksiä, madeirakastiketta ja ruusukaaliperunat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lampaankyljykset coca cola -marinadissa rosmariinin kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lampaankyljykset kreikkalaisin lisäkkein

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Lampaankyljysrivi, papumuhennos ja vuohenjuustokreemi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kaksoiskyljykset ja vihannekset yrttipeiton alla