Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Yrttikassleri ja maissisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä ruoka sopii hyvin kesäaikaan. Kassleri voidaan tarjoilla myös kylmänä salaatin kanssa.

  • Ruokavalio: Gluteeniton

Kuudelle

  • 1,2 kg savukassleria
  • 2 rkl voita
  • 3 tl yrttisekoitusta

Salaatti

  • 1 jäävuorisalaattikerä suikaleina
  • 1 purkki maissia
  • 3 dl keitettyä riisiä
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä
  • currya
  • sitruunamehua
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 190 asteeseen. Viipaloi liha, niin ettet leikkaa pohjaan asti. Paina pala yhteen ja nosta se alumiinifolioarkille. Levitä lihalle voi ja ripottele pinnalle yrttejä. Kiinnitä folio paketiksi ja laita se uunin keskitasolle noin 30 minuutiksi.

2. Levitä salaattisuikaleet kulhon pohjalle. Sekoita riisi ja maissinjyvät keskenään ja laita salaattipedille. Sekoita kastikkeen ainekset ja kääntele se joukkoon.

3. Viipaloi liha loppuun saakka ja aseta vadille. Kaada päälle paistolientä ja tarjoile.

Lisää aiheesta:

BroilerigratiiniLentävä JaakkoLämpimät kasvikset yrttikastikkeen keraEksoottinen porsaanfileeJuuresgratiini pekonillaUnelmakinkku ananaksen kera
UunikasslerGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Uunikassler
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Uunikassleria viinikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    GoGreen

    Sinappihunnutettu kassler ja linssipyree

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Koivunoksilla paistettua sianniskaa

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Yrttikassleri ja maissisalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Uunikassleria ja valkosipulipinaattia