Yrttikassleri ja maissisalaatti
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5669892/landscape16_9/515/290/b3926ac0d11ebb64b1c7d8780e666f8d/On/933682-4015.jpg)
Tämä ruoka sopii hyvin kesäaikaan. Kassleri voidaan tarjoilla myös kylmänä salaatin kanssa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kuudelle
- 1,2 kg savukassleria
- 2 rkl voita
- 3 tl yrttisekoitusta
Salaatti
- 1 jäävuorisalaattikerä suikaleina
- 1 purkki maissia
- 3 dl keitettyä riisiä
- 1 dl majoneesia
- 1 dl kermaviiliä
- currya
- sitruunamehua
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 190 asteeseen. Viipaloi liha, niin ettet leikkaa pohjaan asti. Paina pala yhteen ja nosta se alumiinifolioarkille. Levitä lihalle voi ja ripottele pinnalle yrttejä. Kiinnitä folio paketiksi ja laita se uunin keskitasolle noin 30 minuutiksi.
2. Levitä salaattisuikaleet kulhon pohjalle. Sekoita riisi ja maissinjyvät keskenään ja laita salaattipedille. Sekoita kastikkeen ainekset ja kääntele se joukkoon.
3. Viipaloi liha loppuun saakka ja aseta vadille. Kaada päälle paistolientä ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka