Yrttikassleri ja maissisalaatti

Tämä ruoka sopii hyvin kesäaikaan. Kassleri voidaan tarjoilla myös kylmänä salaatin kanssa.

Kuudelle

  • 1,2 kg savukassleria
  • 2 rkl voita
  • 3 tl yrttisekoitusta

Salaatti

  • 1 jäävuorisalaattikerä suikaleina
  • 1 purkki maissia
  • 3 dl keitettyä riisiä
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä
  • currya
  • sitruunamehua
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 190 asteeseen. Viipaloi liha, niin ettet leikkaa pohjaan asti. Paina pala yhteen ja nosta se alumiinifolioarkille. Levitä lihalle voi ja ripottele pinnalle yrttejä. Kiinnitä folio paketiksi ja laita se uunin keskitasolle noin 30 minuutiksi.

2. Levitä salaattisuikaleet kulhon pohjalle. Sekoita riisi ja maissinjyvät keskenään ja laita salaattipedille. Sekoita kastikkeen ainekset ja kääntele se joukkoon.

3. Viipaloi liha loppuun saakka ja aseta vadille. Kaada päälle paistolientä ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja