Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Yrttignocchit kinkun kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 annosta

  • 500 g gnoccheja
  • 1 nippu tuoretta basilikaa
  • 300 g palvikinkkua
  • rasvaa paistamiseen

Béchamel-kastike

  • 2 rkl voita
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 5 dl maitoa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Béchamel-kastike: Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Sammuta levy ja anna saostua parin minuutin ajan. Sekoita välillä, ettei seos ruskistu tai pala pohjaan. Lisää 5 dl maitoa koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta 10-15 minuuttia.

2. Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois. Sekoita hienonnettu basilika béchamel-kastikkeeseen. Sekoita keskenään kastike ja lämpimät gnocchit.

3. Paista kinkku rasvassa paistinpannulla ja tarjoa se gnocchien kera.

Pasta kinkkukastikkeessa on nopea ja suosittu arkiruoka. Hieman juhlavampi versio syntyy gnoccheista ja tuoreyrteillä maustetusta kastikkeesta. Tarjoa lisukkeena tuoreita tomaatteja.

Lisää aiheesta:

Tortellinit sitruunakastikkeessaDelize kinkku-tomaattikastikkeessaTortellinit homejuustokastikkeessaTortellinit basilika-pinaattikastikkeellaGnocchit taskurapujen, tomaattien ja avokadon keraKalkkunapyttipannua ja munakokkelia
GnocchitLiharuokaKastikkeet ja dipitPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Gnocchit
  • 24.11.202215:19
    Vegaaninen

    Helppo vegaaninen pyttipannu

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Gnoccheja, ricottaa ja grana-padanoa

  • 27.08.201307:26
    Kalafilee

    Paistettua kuhaa ja perunagnocchi

  • 17.06.201308:34
    Kalafilee

    Paistettua Napapiirin kuhaa, puikulagnocchia ja villiyrttisalaattia

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Perunagnocchit sienten kera