Yksinkertaiset, paahdetut kastanjat

Paahdettujen kastanjoiden syöminen on hauskaa iltapuuhastelua. Tarjoile voin kera. Älä anna kastanjoiden olla uunissa liian pitkään, silloin ne kovettuvat.

Neljälle

  • 500 g kastanjoita
  • karkeaa suolaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Huuhdo kastanjat. Leikkaa jokaisen päälle ristiviilto.

2. Kaada suola uunivuokaan.

3. Pistele kastanjat pystyyn suolaan, paahda uunin keskitasolla 20-30 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!