Wokkikanaa
Wokattu broileri, joka on kypsennetty luineen maistuu niin paljon paremmalta kuin luuttomaksi käsitelty liha. Wokkaa ensin broileripalat, sitten vihannekset kypsymisjärjestyksessä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 1 iso broileri
- rypsiöljyä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 porkkana
- ½ kukkakaali
- 100 g tuoreita herkkusieniä
- 1 punainen paprika
- 100 g sokeriherneitä
- 2 rkl makeaa chilikastiketta
- 2 tl kiinalaista soijaa
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori sipuli ja valkosipuli ja silppua ne. Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Jaa kukkakaali pieniksi nupuiksi. Puhdista sienet ja leikkaa ne sekä paprika pienemmiksi paloiksi.
2. Paloittele broileri suupaloiksi. Paista ne muutama kerrallaan öljyssä, nosta pannulta ja pidä lämpimänä.
3. Wokkaa vihannekset, ensin porkkana, sitten sipuli, valkosipuli, kukkakaali ja sienet. Sekoita mukaan kanapalat ja lisää vasta sitten paprika ja sokeriherneet. Kuumenna kaikki ainekset, mausta sweet chilillä, soijalla, suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia