Wokkikanaa
Wokattu broileri, joka on kypsennetty luineen maistuu niin paljon paremmalta kuin luuttomaksi käsitelty liha. Wokkaa ensin broileripalat, sitten vihannekset kypsymisjärjestyksessä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 1 iso broileri
- rypsiöljyä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 porkkana
- ½ kukkakaali
- 100 g tuoreita herkkusieniä
- 1 punainen paprika
- 100 g sokeriherneitä
- 2 rkl makeaa chilikastiketta
- 2 tl kiinalaista soijaa
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori sipuli ja valkosipuli ja silppua ne. Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Jaa kukkakaali pieniksi nupuiksi. Puhdista sienet ja leikkaa ne sekä paprika pienemmiksi paloiksi.
2. Paloittele broileri suupaloiksi. Paista ne muutama kerrallaan öljyssä, nosta pannulta ja pidä lämpimänä.
3. Wokkaa vihannekset, ensin porkkana, sitten sipuli, valkosipuli, kukkakaali ja sienet. Sekoita mukaan kanapalat ja lisää vasta sitten paprika ja sokeriherneet. Kuumenna kaikki ainekset, mausta sweet chilillä, soijalla, suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät