Wasabilohi
Wasabilohi on hyvä vinkki bilenaposteltavaksi, alkupalaksi ja pieneen herkutteluun. Resepti: Pro Kala ry
Ainekset
- 4 viipaletta graavilohta tai kirjolohta
- noin 1 tl wasabitahnaa
- vähän rapeaa salaattia
- ruohosipulia
- (sitruunan kuorisuikaleita)
Valmistusohje
Nosta kalaviipaleet paperin päälle ja sipaise jokaisen pintaan vähän wasabitahnaa ( japanilaista vihreää vahvaa piparjuurta, jota käytetään mm. sushissa). Suikaloi salaatinlehdet ja levitä ne lohiviipaleille. Kietaise rullalle. Leikkaa kahteen osaan ja koristele ruohosipulilla ja kiinnitä tikulla. Tarjoa alkupalana tai noutopöydässä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Meksikolainen papukeitto
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella