Wasabilohi

Wasabilohi on hyvä vinkki bilenaposteltavaksi, alkupalaksi ja pieneen herkutteluun. Resepti: Pro Kala ry

Ainekset

  • 4 viipaletta graavilohta tai kirjolohta
  • noin 1 tl wasabitahnaa
  • vähän rapeaa salaattia
  • ruohosipulia
  • (sitruunan kuorisuikaleita)

Valmistusohje

Nosta kalaviipaleet paperin päälle ja sipaise jokaisen pintaan vähän wasabitahnaa ( japanilaista vihreää vahvaa piparjuurta, jota käytetään mm. sushissa). Suikaloi salaatinlehdet ja levitä ne lohiviipaleille. Kietaise rullalle. Leikkaa kahteen osaan ja koristele ruohosipulilla ja kiinnitä tikulla. Tarjoa alkupalana tai noutopöydässä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!