Wasabilohi
Julkaistu
Wasabilohi on hyvä vinkki bilenaposteltavaksi, alkupalaksi ja pieneen herkutteluun. Resepti: Pro Kala ry
Ainekset
- 4 viipaletta graavilohta tai kirjolohta
- noin 1 tl wasabitahnaa
- vähän rapeaa salaattia
- ruohosipulia
- (sitruunan kuorisuikaleita)
Valmistusohje
Nosta kalaviipaleet paperin päälle ja sipaise jokaisen pintaan vähän wasabitahnaa ( japanilaista vihreää vahvaa piparjuurta, jota käytetään mm. sushissa). Suikaloi salaatinlehdet ja levitä ne lohiviipaleille. Kietaise rullalle. Leikkaa kahteen osaan ja koristele ruohosipulilla ja kiinnitä tikulla. Tarjoa alkupalana tai noutopöydässä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje