Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Voitaikinalastut anjoviksella, sipulilla ja paprikalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 2 levyä valmiiksi kaulittua voitaikinaa
  • 2 keltasipulia
  • 2 punaista paprikaa
  • 10 g voita
  • 1 pieni prk anjovisfileitä
  • 2 dl ranskankermaa, paprikalla maustettua
  • 2 dl juustoraastetta
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 1 dl mustia, kivellisiä oliiveja

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Suikaloi sipuli ja paprika, anna niiden pehmetä hitaasti paistinpannussa nokareessa voita. Anna jäähtyä ja asettele suikaleet voitaikinalle.

2. Valuta anjovikset ja asettele fileet viistosti, tasaisesti taikinalevyille. Laita jokaisen fileen väliin nokare ranskankermaa. Ripottele päälle juustoraastetta, pippuria ja mustia oliiveja. Laita kylmään ellet paista näitä heti.

3. Paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia, tai kunnes voitaikina on kypsää ja juusto sulanut.

Tätä parempaa yöpalaa saa hakea. Kaiken voi valmistella etukäteen. Mahan alkaessa kurnia yön kynnyksellä täytetyt voitaikinapitkot laitetaan vain uuniin. Lasi olutta kruunaa yöpalan.

Lisää aiheesta:

Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessaLämmin kurkkuvoileipä kinkullaMuna-anjovislaatikkoKevyesti graavatut lohimedaljongitPorsaanfileetä taikinakuoressaAnjovistäytteinen pannukakkurulla
Suolaiset piirakatVälipalatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset piirakat
  • 24.2.07:29
    Nopeat ja helpot

    Lehtevät inkivääriset leivokset airfryerissa – suolaista ja makeaa

  • 25.12.202409:00
    Kasvispiirakka

    Helpot feta-hillopiirakat

  • 02.05.202312:11
    Pinaattipiirakka

    Kuningas Charlesin kruunajaispiirakka

  • 16.12.202117:17
    Pasteijat

    Savuporopasteijat

  • 18.09.202012:41
    Kasvispiirakka

    Salaattipiirakka – kun suolainen piirakka ja salaatti yhdistyvät täydelliseksi herkuksi