Voisulasilli
Julkaistu
Ruotsin Skoonessa matjessilli tarjoillaan usein voisulan kanssa – ihanan maukasta!
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 4-6 matjesfileetä
- 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 2 punasipulia
- 1 nippu tilliä
- 100 g voita
Valmistusohje
1. Aseta sillit vadille. Hienonna munat, sipuli ja tilli ja asettele ne sillin ympärille.
2. Sulata voi ja kaada se tirisevänä sillivadille. Tarjoile heti voisulan ollessa vielä lämmintä. Tarjoile mielellään uusien perunoiden, näkkileivän ja juuston kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka