Voisulasilli

Ruotsin Skoonessa matjessilli tarjoillaan usein voisulan kanssa – ihanan maukasta!

Neljälle

  • 4-6 matjesfileetä
  • 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 2 punasipulia
  • 1 nippu tilliä
  • 100 g voita

Valmistusohje

1. Aseta sillit vadille. Hienonna munat, sipuli ja tilli ja asettele ne sillin ympärille.

2. Sulata voi ja kaada se tirisevänä sillivadille. Tarjoile heti voisulan ollessa vielä lämmintä. Tarjoile mielellään uusien perunoiden, näkkileivän ja juuston kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!