Voissa paistettu taimen

Tarjoa kalan lisäkkeenä keitettyjä perunoita ja sitruunalohkoja.

4 annosta

  • 4 pientä kirjolohta
  • suolaa, mustapippuria
  • vehnäjauhoja
  • voita
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa
  • sitruuna
  • keitettyjä perunoita

Valmistusohje

1. Perkaa ja huuhtele kalat. Älä irrota päitä mutta poista kidukset.

2. Mausta kalat suolalla ja pippurilla kauttaaltaan ja kääntele vehnäjauhoissa. Paista runsaassa voissa molemmin puolin 4-5 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsiä.

3. Nosta kalat pannulta ja aseta tarjoiluvadille. kuumenna pannulle iso voinokare, mausta persiljalla ja valuta kalojen päälle. Tarjoa heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!