Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Voipohjainen jääsuklaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka

50 konvehtiin

  • 75 g voita
  • 200 g tummaa suklaata
  • 1 kananmuna

Koristeluun

  • hienonnettuja pähkinöitä
  • suikaloitua appelsiininkuorta
  • rusinoita

Lisäksi tarvitset

  • pieniä, vekattuja metallivuokia

Valmistusohje

1. Sulata suklaa vesihauteessa. Kuutioi voi ja lisää se sulaan suklaaseen. Sekoita tasaiseksi massaksi. Ota pois vesihauteesta.

2. Riko muna kulhoon ja vatkaa se. Lisää suklaamassa. Kaada seos metallivuokiin.

3. Koristele pähkinöillä, appelsiininkuorella ja rusinoilla. Säilytä jääkaapissa tiiviissä rasiassa, laita kerrosten väliin voipaperia. Vinkki: Jääsuklaamassan voi myös valmistaa mikrossa. Paloittele suklaa ja laita se voikuutioiden kanssa mikronkestävään astiaan. Kuumenna korkeimmalla teholla 2 minuuttia. Sekoita kunnolla ja anna jäähtyä, ennen kuin lisäät mukaan vatkatun munan.

Lisää aiheesta:

Suklaa-vadelmamuffinitViljattomat suklaakeksitSuklaakakku briosseillaSuklaakohokasKermavaahdolla ja mansikoilla kuorrutetut brownietTalon suklaatorttu
MakeisetGluteenitonKasvisruokaJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Perinteisesti jääsuklaa valmistetaan kookosrasvasta. Tämä jääsuklaa tehdään kuitenkin voista. Tämä siksi, että voin rasva on kookosrasvaa terveellisempää, lisäksi mausta tulee ihana.

Tuoreimmat aiheesta

Makeiset
  • 09.12.201506:58
    Päivän resepti

    Hellapoliisin kermanekut

  • 18.02.201300:00
    Suklaakonvehdit

    Karppaajan suklaakonvehdit

  • 27.02.201408:28
    Sami Granroth

    Karpalo-valkosuklaafudge

  • 14.10.201513:33
    Suklaakonvehdit

    Jaakko Halmetojan raakasuklaa

  • 18.02.201300:00
    Joulu

    Rocky Road suklaaherkku