Villin lännen kanaa perunasalaatilla
Kun penslaat kanan rintafileet mausteisella, maukkaalla kastikkeella ja grillaat tai paistat ne, makuun tulee jotakin Villistä lännestä. Voit myös paistaa kanat uunissa, 175-asteessa 30-45 minuuttia.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kuudelle
- 6 kanan rintafileetä
- öljyä
Kastike
- 2 dl chilikastiketta
- 2 tl viinietikkaa
- 2 tl worcestershirekastiketta
- 4 tl kidesokeria
- 1 tl suolaa
- 1 tl chilijauhetta
- muutama tippa tabascoa
Salaatti
- 1 kg keitettyjä, kylmiä perunoita
- 1 pieni prk ananaspaloja
- 1 pala juuriselleriä, raastettua tai hienoksi suikaloitua
- 1 munankeltuainen
- 1 rkl sinappia
- 1 tl viinietikkaa
- 2 dl kuohukermaa tai kermaviiliä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Sekoita kastike, anna vetäytyä pari tuntia.
2. Penslaa kanat kevyesti öljyllä, laita ne grillille. Käännä ja grillaa puolikypsiksi. Penslaa sitten kastikkeella moneen otteeseen ja grillaa kunnes kanat ovat läpikypsiä.
3. Sekoita viipaloituja, keitettyjä perunoita ananaspalojen ja juurisellerin kera.
4. Tee kastike: Sekoita munankeltuainen, sinappi ja viinietikka, mausta suolalla ja pippurilla ja lisää kevyesti vatkattua kermaa. Sekoita kastike salaattiin.
5. Tarjoile salaatti vastagrillattujen kanafileiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan