Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Villin lännen kanaa perunasalaatilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Kuudelle

  • 6 kanan rintafileetä
  • öljyä

Kastike

  • 2 dl chilikastiketta
  • 2 tl viinietikkaa
  • 2 tl worcestershirekastiketta
  • 4 tl kidesokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl chilijauhetta
  • muutama tippa tabascoa

Salaatti

  • 1 kg keitettyjä, kylmiä perunoita
  • 1 pieni prk ananaspaloja
  • 1 pala juuriselleriä, raastettua tai hienoksi suikaloitua
  • 1 munankeltuainen
  • 1 rkl sinappia
  • 1 tl viinietikkaa
  • 2 dl kuohukermaa tai kermaviiliä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Sekoita kastike, anna vetäytyä pari tuntia.

2. Penslaa kanat kevyesti öljyllä, laita ne grillille. Käännä ja grillaa puolikypsiksi. Penslaa sitten kastikkeella moneen otteeseen ja grillaa kunnes kanat ovat läpikypsiä.

3. Sekoita viipaloituja, keitettyjä perunoita ananaspalojen ja juurisellerin kera.

4. Tee kastike: Sekoita munankeltuainen, sinappi ja viinietikka, mausta suolalla ja pippurilla ja lisää kevyesti vatkattua kermaa. Sekoita kastike salaattiin.

5. Tarjoile salaatti vastagrillattujen kanafileiden kera.

Lisää aiheesta:

Hunajakinkku ja mimosasalaattiThai-maustettu kanapataTäytettyä turskafileetä remouladekastikkeellaPerinteinen hapanpaistiMarinoitua porsaanfileetä kesävihanneksinIsoäidin marinoitu naudanpaisti
KanaaGluteenitonPääruoatKanaruoka

Kun penslaat kanan rintafileet mausteisella, maukkaalla kastikkeella ja grillaat tai paistat ne, makuun tulee jotakin Villistä lännestä. Voit myös paistaa kanat uunissa, 175-asteessa 30-45 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Kanaa
  • 31.03.202010:56
    Broileri

    Helppo cashew-kanakastike

  • 18.10.201708:52
    Kari Aihinen

    KFC-kanaa ja sriracha-majoneesia á la Kari Aihinen

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Bressen kana

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kuskusia, kanaa ja lammasta

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Kylmä kanavati