Nopeaa tarjoiltavaa arkena.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 3-4 isoa porkkanaa
- 1 lohko juuriselleriä
- 2 palsternakkaa
- suolaa ja mustapippuria
- 3 dl juustoraastetta
- paprikajauhetta
- 2 pkt pekonia, à 140 g
- hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225-250 asteeseen. Raasta kaikki vihannekset karkeasti monitoimikoneessa. Sekoita ne kulhossa suolan, pippurin ja juustoraasteen kera. Kaada kevyesti voideltuun uunivuokaan, ripottele päälle paprikajauhetta.
2. Paista kypsäksi uunin keskitasolla n. 15-20 minuuttia. Hienonna sillä aikaa pekoni ja paista rapeaksi. Laitaa pekonit gratiinin päälle kun otat vuoan uunista, ripottele päälle persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.