- Leikkaa vesimelonista kuori pois. Leikkaa melonille myös tasainen pinta leikkuulautaa vasten, jotta sitä on helpompi käsitellä.
- Höylää vesimelonista viipaleita juustohöylän avulla ja asettele ne isolle tarjoilulautaselle.
- Murustele viipaleiden päälle fetaa. Ripottele päälle myös rouhittuja, suolattuja pistaasipähkinöitä sekä halutessasi pinjansiemeniä, hienonnettu kevät-/kesäsipuli varsineen, ja tuoreita mintun lehtiä revittynä.
- Rouhi lopuksi päälle mustapippuria ja viimeistele lorauksella oliiviöljyä. Suolaa ei välttämättä tarvita, sillä feta ja pistaasit ovat suolaisia.
- Tarjoile heti!
Vinkki! Jos et saa kaikkea vesimelonia höylättyä, voit tarjoilla osan myös kuutioina. Höysteenä voit käyttää myös erilaisia paahdettuja siemeniä.