Mainos
Mainos

Tässä maukas kana saa makua niin vermutista kuin rosmariinista ja appelsiinistakin. Jos haluat kanasta täysin lapsiturvallisen, jätät vain vermutin pois.

Neljälle

  • 4 kanan rintafileetä

Marinadi

  • 2 dl vermuttia
  • 1 tl suolaa
  • 1 maustemitta mustapippuria
  • 1 tl rosmariinia
  • ¾ dl voisulaa
  • ¾ dl appelsiinimehutiivistettä

Valmistusohje

1. Laita kanafileet muovipussiin. Sekoita vermutti, suola, pippuri ja rosmariini, kaada pussiin. Sido kiinni ja laita jääkaappiin 2-3 tunniksi.

2. Valuta kanat. Sekoita marinadiin voisula ja appelsiinimehu, käytä seosta penslaukseen.

3. Grillaa hiljalleen, kääntele paloja usein ja valele kunnes ne ovat läpikypsiä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.