Vermuttimarinoitua kanaa
Julkaistu
Tässä maukas kana saa makua niin vermutista kuin rosmariinista ja appelsiinistakin. Jos haluat kanasta täysin lapsiturvallisen, jätät vain vermutin pois.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 kanan rintafileetä
Marinadi
- 2 dl vermuttia
- 1 tl suolaa
- 1 maustemitta mustapippuria
- 1 tl rosmariinia
- ¾ dl voisulaa
- ¾ dl appelsiinimehutiivistettä
Valmistusohje
1. Laita kanafileet muovipussiin. Sekoita vermutti, suola, pippuri ja rosmariini, kaada pussiin. Sido kiinni ja laita jääkaappiin 2-3 tunniksi.
2. Valuta kanat. Sekoita marinadiin voisula ja appelsiinimehu, käytä seosta penslaukseen.
3. Grillaa hiljalleen, kääntele paloja usein ja valele kunnes ne ovat läpikypsiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan