Venäläiset ohukaispurilaiset

Helppo ruoka valmistaa, etenkin jos käytät valmiita, kaupasta ostettavia ohukaisia. Muikunmäti tekee niistä vielä ylellisempiä, mutta myös kalliimpia.

Neljälle

  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 2 kananmunaa
  • 6-7 dl maitoa

Täyte

  • 4 dl kermaviiliä
  • 1 purjo, ohuina viipaleina
  • 1 iso prk punaista mätiä

Valmistusohje

1. Vatkaa ohukaistaikina, anna turvota, paista pieniä ohukaisia.

2. Jaa ohukaiset neljään kasaan. Kasaa purilaisia kermaviilin, purjon ja mädin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!