Venäläiset ohukaispurilaiset
Helppo ruoka valmistaa, etenkin jos käytät valmiita, kaupasta ostettavia ohukaisia. Muikunmäti tekee niistä vielä ylellisempiä, mutta myös kalliimpia.
Neljälle
- 3 dl vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa
- 2 kananmunaa
- 6-7 dl maitoa
Täyte
- 4 dl kermaviiliä
- 1 purjo, ohuina viipaleina
- 1 iso prk punaista mätiä
Valmistusohje
1. Vatkaa ohukaistaikina, anna turvota, paista pieniä ohukaisia.
2. Jaa ohukaiset neljään kasaan. Kasaa purilaisia kermaviilin, purjon ja mädin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta