Venäläiset ohukaispurilaiset

Helppo ruoka valmistaa, etenkin jos käytät valmiita, kaupasta ostettavia ohukaisia. Muikunmäti tekee niistä vielä ylellisempiä, mutta myös kalliimpia.

Neljälle

  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 2 kananmunaa
  • 6-7 dl maitoa

Täyte

  • 4 dl kermaviiliä
  • 1 purjo, ohuina viipaleina
  • 1 iso prk punaista mätiä

Valmistusohje

1. Vatkaa ohukaistaikina, anna turvota, paista pieniä ohukaisia.

2. Jaa ohukaiset neljään kasaan. Kasaa purilaisia kermaviilin, purjon ja mädin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.