Vegetaarinen satopata

Valmista tätä pataa sadonkorjuujuhlan aikaan!

Kahdelle-kolmelle

  • 1 kesäkurpitsa, viipaleina
  • 2 paprikaa, viipaleina
  • 1-3 sipulia, tuoreita, viipaleina
  • 2 valkosipulikynttä, hienonnettuina
  • 3 tomaattia, lohkoina
  • noin 20 mustaa oliivia
  • 2 dl kasvislientä
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Paista kaikkia vihanneksia hetki oliiviöljyssä padassa. Mausta, kaada päälle liemi ja hauduta kypsäksi kannen alla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!