Vegetaarinen satopata
Julkaistu
Valmista tätä pataa sadonkorjuujuhlan aikaan!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Kahdelle-kolmelle
- 1 kesäkurpitsa, viipaleina
- 2 paprikaa, viipaleina
- 1-3 sipulia, tuoreita, viipaleina
- 2 valkosipulikynttä, hienonnettuina
- 3 tomaattia, lohkoina
- noin 20 mustaa oliivia
- 2 dl kasvislientä
- oliiviöljyä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Paista kaikkia vihanneksia hetki oliiviöljyssä padassa. Mausta, kaada päälle liemi ja hauduta kypsäksi kannen alla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan