Mainos
Mainos

Pyttipannu on kaikessa yksinkertaisuudessaan yksi herkullisimmista ruoista, joita voit tarjoilla. Jos sinulla on kotona muita vihanneksia tai juureksia kuin reseptissä mainitut, voit hyvin käyttää niitä, sillä tähän sopii lähes kaikki. Tarjoile mangochutneyn kanssa tai perinteisesti HP-kastikkeen ja säilykepunajuurten kera.

Neljälle

2 dl vihreitä linssejä

4 normaalikokoista perunaa

1 porkkana

20 g juuriselleriä

1 keltasipuli

½ purjo

4 rkl neutraalia öljyä

1 tl yrttisuolaa

1 maustemitta jauhettua valkopippuria

hienonnettua persiljaa koristeluun

Valmistusohje

1. Keitä linssit pehmeiksi, n. 20 minuuttia. Kaada vesi pois ja laita linssit sivuun odottamaan.

2. Kuori ja puhdista vihannekset ja juurekset, kuutioi tasakokoisiksi. Paista sipuli ja purjo öljyssä ja laita sivuun.

3. Paista perunat, porkkana ja juuriselleri pehmeiksi, n. 10 minuuttia. Lisää sipuli ja linssit. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna kaiken lämmetä läpikotaisin.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.