Veeran perunakakku

Muussaa perunat mielellään haarukalla, jotta siihen jää sattumia. Koristele pinta haarukalla tai veitsellä ennen kuin sihtaat sille korppujauhot.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 1 ½ kg vastakeitettyjä perunoita ilman kuoria
  • 2-3 kananmunaa
  • 1 dl kermaa
  • 50 g voita
  • muskottia
  • korppujauhoja
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

2. Muussaa perunat kulhossa. Lisää munat, voi, kerma, sekoita ja mausta. Kaada seos kevyesti voideltuun uunivuokaan. Sihtaa päälle hieman korppujauhoja.

3. Paista juuri uunin alatason alla n. 30 minuuttia tai kunnes kakku irtoaa vuoan reunoista.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!