Vasikkasylttyä ja punaista salaattia

Osta valmista vasikansylttyä ja tarjoile se maukkaan salaatin kera kevyenä lounaana.

Kahdelle

  • n. 250 g vasikansylttyä
  • 4 dl hienoksi suikaloitua keräkaalia
  • 2 säilykepunajuurta
  • 2 omenaa

Kastike

  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl vettä
  • 1 rkl rapsiöljyä
  • 1 tl dijonsinappia
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Sekoita kastike, maista ja mausta tarvittaessa lisää. Ryöppää keräkaali nopeasti kiehuvassa vedessä, valuta.

2. Raasta punajuuret ja omenat karkeasti. Sekoita salaatin ainekset ja kaada päälle kastike, anna vetäytyä hetki.

3. Tarjoile salaatti viipaloidun vasikansyltyn kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!