Vasikkasylttyä ja punaista salaattia
Osta valmista vasikansylttyä ja tarjoile se maukkaan salaatin kera kevyenä lounaana.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kahdelle
- n. 250 g vasikansylttyä
- 4 dl hienoksi suikaloitua keräkaalia
- 2 säilykepunajuurta
- 2 omenaa
Kastike
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl vettä
- 1 rkl rapsiöljyä
- 1 tl dijonsinappia
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Sekoita kastike, maista ja mausta tarvittaessa lisää. Ryöppää keräkaali nopeasti kiehuvassa vedessä, valuta.
2. Raasta punajuuret ja omenat karkeasti. Sekoita salaatin ainekset ja kaada päälle kastike, anna vetäytyä hetki.
3. Tarjoile salaatti viipaloidun vasikansyltyn kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan