Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Vasikankyljys Julienne

Julkaistu 18.02.2013 00:00

”Julienne” on vanhaa keittiöranskaa ja tarkoittaa, että vihannekset suikaloidaan.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Kahdelle

  • 2 vasikankyljystä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 2 porkkanaa
  • 1 lohko juuriselleriä
  • 1 purjo
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ kasvisliemikuutio
  • 1 dl vettä
  • ½ tl rakuunaa
  • 10 cm viipaloitua kurkkua
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa
  • 1 tl rapsiöljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla, ruskista ne teflonpannussa tilkassa rapsiöljyä.

2. Raasta porkkanat ja juuriselleri karkeasti. Suikaloi purjo, hienonna valkosipuli. Laita vihannekset matalan padan pohjalle, suolaa ja aseta kyljykset päälle. Ripottele päälle rakuunaa, murusta päälle liemikuutio ja kaada mukaan vesi.

3. Hauduta kyljyksiä hitaasti kannen alla kunnes vihannekset ovat puoliksi pehmenneet ja liha kypsää, n. 10-15 minuuttia. Koristele kurkkuviipaleilla ja persiljalla.

Lisää aiheesta:

Ratatouille lavakurkullaAnkkaa rypälekastikkeessaTonnikala-pennevuokaPotkapataItalialainen sianpotkaRatatouillea grillattujen porsaankyljysten kera
VasikanleikeKananmunatonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Vasikanleike
  • 27.01.202012:40
    Wieninleike

    Wieninleike – Kari Aihisen helppo resepti vastustamattomaan klassikkoruokaan

  • 18.02.201300:00
    Porsaanleike

    Oskarinleike

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Leike Milanese

  • 18.02.201300:00
    Porsaanlihapata

    Ruotsalainen lihapannu

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Vasikan fileet