Vasikan fileet
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
4 annosta
- 400 g vasikan fileetä (tai porsaanfileetä)
- 4 tl Ortalli balsamietikkaa
- Lanfranchi neitsytoliiviöljyä
- vehnäjauhoja
- suolaa ja pippuria maustamiseen
Valmistusohje
Sirottele fileiden päälle hieman vehnäjauhoja, suolaa ja pippuria. Paista fileet pannulla oliiviöljyssä noin 10 minuuttia, välillä kääntäen.
Lisää balsamiviinietikka ja anna kiehua hetken, kunnes kastike hieman sakeutuu. Tarjoile kermaisen perunamuusin kera. Pirskottele lopuksi annoksen päälle balsamiviinietikkaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan