Vanhanajan salaatti etikkakastikkeella

Helpolle salaatille on nyt tarjolla myös helppo, etikkainen kastike.

4 annosta

  • 200g lehtisalaattia
  • 1/2 tuoretta kurkkua
  • 3 tomaattia

Kastike

  • 2 kananmunaa
  • 1 tl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • 1 rkl sinappia
  • ripaus suolaa
  • 1 1/2 dl kuohukermaa

Valmistusohje

Keitä munat ja erota niistä keltuaiset. Hiero keltuaiset hienoksi ja sekoita joukkoon etikka, sinappi ja suola. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää vaahto kastikkeeseen. Revi huuhdeltu salaatti, paloittele kurkku ja tomaatit.

Leikkaa valkuaiset pieniksi paloiksi. Lado ainekset kerroksittain salaattikulhoon. Tarjoa kastike erikseen.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!