Vanhanajan salaatti etikkakastikkeella
Helpolle salaatille on nyt tarjolla myös helppo, etikkainen kastike.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
4 annosta
- 200g lehtisalaattia
- 1/2 tuoretta kurkkua
- 3 tomaattia
Kastike
- 2 kananmunaa
- 1 tl Rajamäen Mausteista Etikkaa
- 1 rkl sinappia
- ripaus suolaa
- 1 1/2 dl kuohukermaa
Valmistusohje
Keitä munat ja erota niistä keltuaiset. Hiero keltuaiset hienoksi ja sekoita joukkoon etikka, sinappi ja suola. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää vaahto kastikkeeseen. Revi huuhdeltu salaatti, paloittele kurkku ja tomaatit.
Leikkaa valkuaiset pieniksi paloiksi. Lado ainekset kerroksittain salaattikulhoon. Tarjoa kastike erikseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa