Valkosipulinen lampaanpaisti

Silavoimalla lampaanpaistin valkosipulinkynsillä saa sen maun ja tuoksun paljon voimakkaammaksi.

Kahdeksalle

  • 2 kg lampaanpaisti luun kera
  • 3 valkosipulinkynttä paloina
  • 1 tl minttua
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Pistele veitsenkärjellä reikiä paistiin sinne tänne ja työnnä reikiin valkosipulinpaloja. Hiero liha hyvin suolalla, pippurilla ja lopuksi mintulla. Laita liha ritilälle uunipannun päälle.

2. Paina lihaan paistomittari, paista uunin alatasolla, kunnes mittari on 70 asteessa.

3. Tarjoile siivilöidyn paistoliemen kanssa, lisättynä lihaliemellä sekä kuminperunoiden ja paistettujen endiivien kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat