Valkosipulileivät

Alkupalojen klassikko pitää pintansa.

Ainekset

  • 3 valkosipulinkynttä
  • 225 g voita
  • 1 rkl persiljasilppua
  • suolaa
  • mustapippuria
  • vaaleaa maalaisleipää

Valmistusohje

Murskaa valkosipulinkynnet esim. veitsenlappeella. Sekoita voihin. Lisää persiljasilppu ja mausteet.

Viipaloi leipä ja laita 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi.

Levitä viipaleille runsaasti valkosipulivoita.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.