Välimeren kasvissalaatti
Välimeren herkullinen salaatti on täyttävä välipala linjoistaan huolehtivalle. Kevyemmän aterian saat korvaamalla chorizon broilerilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Resepti on neljälle henkilölle
- 300 g salaattia
- 100 g chorizomakkaraa
- 1 iso punasipuli
- 1 kokonainen valkosipuli
- 2 paprikaa
- 1 pkt feta-juustoa
- 100 g oliiveja
- sitruuna oliiviöljyä
Valmistusohje
Revi pesty salaatti tarjoiluvadille ja sekoita joukkoon vähän sitruuna oliiviöljyä. Leikkaa chorizomakkarat, sipulit sekä paprikat paloiksi ja laita ne pasitinpannulle.
Kuumenna pannu ja pyörittele paistosta makkaroista tulevalla rasvalla. Halutessa voit lisätä hieman oljyä ja mausteita. Anna paistoksen paistua kunnes raaka-aineet saavat kauniin värin ja niiden maku voimistuu.
Anna hetki jäähtyä ja nosta sen jälkeen lämpimät ainekset salaatin päälle Leikkaa lopuksi feta-juusto sekä oliivit joukkoon ja koristele salaatti niillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa