Vadelmakeitto melonipallojen kanssa
Ainakin juhlatilanteissa on mukava tarjota jälkiruokaa, vaikka melkein aina pitääkin laskea kaloreita. Laita hehkuvan punaista vadelmakeittoa, herkullista, mutta kuitenkin kevyttä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 500 g pakastettuja vadelmia
- 2-3 dl vettä
- ½ dl sokeria
- ½ hunajameloni
- kurkunkuorisuikaleita
Valmistusohje
1. Sulata vadelmat, soseuta tehosekoittimessa tms. Laimenna vedellä sopivaksi. Sekoita joukkoon sokeri.
2. Koverra melonista palloja palloraudalla tai leikkaa melonin malto kuutioiksi. Suikaloi muutamia ohuita kurkunkuorisuikaleita kuorimaveitsellä. Koristele keitto melonipalloilla ja kurkunkuorisuikaleilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike