Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Uunissa paistetut sianluut

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Paista vaihteeksi uunissa sian kylkirivien sijaan sianluita. Vähintään yhtä hyviä ja helppoja valmistaa.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Neljälle

  • 1,5 sianluita
  • suolaa ja pippuria
  • inkiväärijauhetta
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl kiinalaista soijaa
  • 6-8 perunaa
  • 4 sipulia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Mausta sianluut suolalla, pippurilla ja inkiväärillä. Sekoita öljy ja soija ja penslaa luita kauttaaltaan. Aseta luut uunipannuun.

2. Pese ja harjaa perunat huolella, mutta älä kuori. Kuori sipulit, mutta jätä ne kokonaisiksi. Leikkaa risti perunoihin ja sipuleihin ja laita ne ympäriinsä uunipannulle. Paista uunin keskitasolla noin 1,5 tuntia. Voitele ja käännä luita pari kertaa.

3. Ota perunat ja sipulit uunista, kun ne ovat kypsiä. Paina sormilla sivuilta niiden sisusta hieman ulos.

Lisää aiheesta:

Boeuf LyonnaiseSuutarinlaatikkoGrillatut sianluut ja hasselbackalaisetKiinalainen pata sianlihastaHunajakylkiluutKalopsi keitetyillä perunoilla
SiankylkiKananmunatonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Siankylki
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Punakaalia viherhomejuustolla ja siankyljellä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Läskisipsit

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Grillattu siansivu, perunapyörykät ja punasipulimarmeladi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Hunajapaistettua siankylkeä pinaatin kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Glaseerattu kylkipaisti punakaalin kera