Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Uunissa paistettu broileri

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

4-5 hengelle

  • 1 kokonainen broileri
  • 2 rkl voita
  • 1 tl suolaa
  • jauhettua valkopippuria
  • kiinalaista soijaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata voi pienessä kattilassa. Lisää suola, pippuri ja soija. Laita broileri ritilälle, jonka alle asetat uunipannun, tai uuninkestävään vuokaan. Penslaa broileri soijalla ja mausteilla maustetulla voisulalla.

2. Laita broileri uuniin 1-1,5 tunniksi. Penslaa silloin tällöin rasvalla, jota tihkuu vuokaan tai pellille. Kallista broileria, jotta siitä tihkuu hieman nestettä - näin voit tarkistaa broilerin kypsyyden. Jos neste on kirkasta eikä punaista, broileri on valmis syötäväksi. Paista vielä 15 minuuttia, jos neste on punertavaa, ja kokeile sitten uudestaan.

Voit käyttää apunasi myös paistomittaria. Broileri on valmis, kun mittari näyttää noin 75 astetta.

3. Ota broileri uunista, paloittele ja tarjoile.

Jos käytät pakastettua broileria, anna sen sulaa jääkaapissa n. 1 vuorokausi. Jos broileri on osittain jäässä, kun laitat sen uuniin, lisää puoli tuntia paistoaikaan, jotta se kypsyy varmasti läpikypsäksi.

Lisää aiheesta:

Täydellisen mehevän broilerin takaa vain yksi asia: Jätä tuttu tuote kauppaan ja osta tätä!Kanaa savipadassaPaahtopaisti sipulien keraChilibroileriRosmariinibroileri uunissaFriteerattu broileri
UunibroileriKananmunatonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Uunibroileri
  • 29.04.202407:49
    Juurekset

    Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria

  • 28.09.202210:20
    Hellapoliisi

    Hunajabroileria uunissa – helppo ja kätevä arkiruoka

  • 20.08.202115:28
    Perunagratiini

    Juustoinen broileri-perunalaatikko

  • 09.04.202010:53
    Broileri

    Pirikanaa Hans Välimäen tapaan eli piri-piri -broileria

  • 12.03.202012:19
    Broileri

    Maitokana Jamie Oliverin tapaan – "Kaikkien aikojen paras kanaresepti"