Mainos
Mainos

Maustetut uuniperunat voit tarjoilla lisukkeena linnun tai lihan kanssa, tai kasvispääruokana salaatin kera.

Neljälle

  • 4 isoa tai 8 pienempää uuniperunaa
  • 125 g viherhomejuustoa
  • ½ dl kermaa
  • raastettua muskottia
  • 1 munankeltuainen

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Paista perunat kypsiksi mikrossa tai uunissa. Anna jäähtyä hieman.

3. Leikkaa pituussuuntaan pois kannet perunoista, koverra ulos osa sisuksesta.

4. Sekoita sisus sekä juusto, kerma ja keltuainen, mausta muskotilla.

5. Täytä perunat ja gratinoi 250 asteessa kunnes pinta on saanut väriä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.