Mainos
Mainos

Valitse käteviä pakastettuja lohiannospaloja tai osta kokonainen tuore filee ja leikkaa se paloiksi.

Kuudelle

  • 6 palaa lohifileetä
  • suolaa ja pippuria
  • voita paistamiseen

Kastike

  • 2 dl kuohukermaa
  • 6 rkl chilikastiketta
  • ½ dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 dl juustoraastetta

Lisäksi

  • paistettuja herkkusieniä
  • parsaa
  • sitruunaa ja tilliä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta lohipalat ja paista ne lähes kypsiksi voissa pannulla. Siirrä kalapalat uunivuokaan.

2. Vatkaa kerma puolipaksuksi, sekoita chilikastikkeen ja viinin kanssa. Levitä kastike kalan päälle, sirottele päälle juustoraastetta ja gratinoi, kunnes kastike on hyytynyt, noin 10 minuuttia.

3. Tarjoile lisänä paistettuja herkkusieniä, parsaa sekä sitruunalohkoja ja tilliä. Riisi tai puristettu perunakin ovat hyviä lisäksi.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.